Veidekke bygger eksklusive leiligheter

Veidekke Entreprenad starter byggingen av de 93 første leilighetene i boligprosjektet Svea Fanfar på Östermalm i Stockholm.

Prosjektet skal totalt bestå av 350 leiligheter og tilbyr beboerne et unikt servicekonsept, utviklet i samarbeid mellom Veidekke Bostad, CA Fastigheter og Panorama. Oppdraget er en totalentreprise verdt 275 MSEK.

Veidekke er allerede i gang med prosjekterings- og grunnarbeidene på prosjektet som ligger mellom Musikkhøyskolen, Svea Artilleri og Stockholms stadion. Leilighetene i første trinn blir fra to til syv rom, alle med høy kvalitet i materialer og innredning som marmor og messing, kjøkkeninnredning fra SieMatic, hvitevarer fra Miele og garderobeløsning fra Kvänum, skriver Veidekke i en melding.

Servicekonseptet i prosjektet består av bemannet felles resepsjon, en lobby der man kan sitte med og nyte en kaffe og ferske aviser og blader, treningslokaler, festlokaler og en egen leilighet der gjester av beboerne kan overnatte. I tillegg få beboerne tilbud om rengjøring av leilighetene, vinduspuss, ettersyn i ferier, barnepass, håndverktjenester, bilservice, lånesykler og ferdig mat levert på døren.

- Dette er veldig spennende, og vi er veldig fornøyd med å sette i gang byggingen av Svea Fanfar nå. Markedet har vist stor interesse for prosjektet, og salget har jo gått veldig bra, sier prosjektleder Mathias Holmqvist i Veidekke Bostad.