Saksbehandler vegforvaltning Overingeniør

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region øst
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist03.12.2013

Har du lyst til å arbeide sammen med oss med viktige oppgaver innenfor tema som trafikksikkerhet og vegforvaltning.

Vi søker etter medarbeider i fast stilling. Stillingen er knyttet til Region øst, Hedmark vegavdeling.

Plan og trafikk er en av tre seksjoner ved vegavdeling Hedmark og vi jobber tett opp mot vegen og brukerne av vegnettet. Seksjonen har viktige oppgaver innenfor trafikksikkerhet, planlegging, by – og tettstedutvikling og vegforvaltning.

Stillingens arbeidsområde er i hovedsak saksbehandling etter veg og vegtrafikklov. Dette omfatter bl.a. avkjørselssaker, byggegrensesaker, arrangement som berører vegnettet og andre typer saksbehandling.

Trafikksikkerhet er en viktig premiss i all vår virksomhet og ligger til grunn for saksbehandlingen. Viktige vurderingstema handler om trafikksikkerhet, risikovurderinger og framkommelighet for trafikantene på og langs vegnettet. 

Seksjonen er serviceinnstilt og stillingen krever stor utadrettet kontakt og mye dialog og samhandling med spesielt kommuner, myndigheter (politiet), utbyggere og private aktører langs vegnettet. Vi legger derfor vekt på evne til samarbeid og kommunikasjon både skriftlig og muntlig.  



Kvalifikasjoner:

Ingeniør med relevant fagbakgrunn fra høgskole/universitet, minimum 3 år. Allsidig praksis fra det aktuelle fagområde, eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger, kan kompensere for utdanningskravet.

 

Vi ønsker at du:
• Er initiativrik og selvstendig
• Har evne og ønske om å samarbeide i et tverrfaglig høykompetent miljø
• Har arbeidsglede og godt humør, og god skriftlig og muntlig framstillingsevne


 Vi kan tilby:
• Faglig utvikling og videreutdanning både internt og eksternt

• God støtte og oppfølging

• 7,5 t arbeidsdag med fleksitid

• Statens pensjonsordning

 
Stillingen vil bli avlønnet i henhold til Statens lønnspolitikk. Gode pensjons- og låneordninger i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Hanne Finstad, tlf 62 55 37 55/90 23 19 02


Søk stilling via link på følgende side:

http://vegvesen.easycruit.com/vacancy/1084797/8185?iso=no

Vis flere stillinger: