Divisjonsleder for Tekniske systemer og brannsikkerhet i region Øst

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist09.12.2013

Rambøll har satset på utvikling av kompetanse og kapasitet innen rådgiving av tekniske systemer og brannsikkerhet. I dag er Rambøll ledende i Norge innen disse fagfeltene. Vi vil fortsette utviklingen i region Øst ved blant annet å etablere tekniske rådgivingstjenester ved vårt kontor i Grenlandsområdet.

Vi er i dag involvert i mange spennende prosjekter. Vi er rådgivere i det nye Nasjonalmuseet, deltar i utvikling av nye Økern Sentrum og er sterkt involvert i oppgradering av tekniske systemer i tunneler i Norge.

 

Stillingsbeskrivelse:
Divisjonsleder har ansvaret for resultatene for divisjonen som har rundt 100 ansatte fordelt på 5 avdelinger. Avdelingene befinner seg i dag i Fredrikstad, Drammen, Tønsberg og Oslo. Divisjonsleder skal legge til rette for gode resultater ved å ha fokus på godt arbeidsmiljø, god kundebehandling og godt markedsarbeid. Det er viktig å ha en tydelig lederstil og gode samarbeidsevner som får medarbeiderne og kollegaer til å trives. Divisjonsleder må kunne involvere seg i enkeltsaker og samtidig ha den totale oversikten over divisjonens arbeidsoppgaver. Divisjonsleder er videre ansvarlig for at avdelingene har riktig kundefokus og vil selv være sterkt involvert i markedsarbeidet for divisjonen og regionen.

Divisjonsleder rapporterer til regionsdirektør i Øst og deltar i direktørens ledergruppe som ellers består av syv andre divisjonsledere og leder for stab. Arbeidssted er ved vårt kontor på Skøyen i Oslo, men dagsreiser i hele østlandsområdet må påregnes.

 

Sentrale ansvarsområder:

  • Resultat- og personalansvar for divisjonen
  • Kunde og markedsansvar for divisjonen
  • Lede strategi- og utviklingsprosesser i divisjonen og bidra i regionens strategi- og handlingsplaner
  • Videreutvikle organisering og tjenesteområder i tråd med markedets behov

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Gode lederegenskaper
  • Resultatorientert
  • Kunde og markedsfokusert
  • Opptatt av forbedring og utvikling
  • Gode samarbeidsevner og evne til å heve blikket og tenke helhet fremfor enhet

 

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i vårt internasjonale rådgivermiljø. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt utviklingsprogrammer i Rambøll Academy.

 

Kontakt:

HR-direktør Camilla Skogstad 

 

Regionsdirektør Hilde Nordskogen 

 

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/f27d49aa4e12fea890907f521a2e48c3/1083471/35754?iso=no

Vis flere stillinger: