Byggeledere - Prosjekt E6 Helgeland

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og ser dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region nord
FylkeNordland
StedMosjøen/Mo i Rana
Søknadsfrist06.12.2013

Vi begynner nå oppbemanningen på et stort og annerledes utbyggingsprosjekt på E6 gjennom Helgeland og har behov for flere byggeledere som skal ha fagansvar for gjennomføring av drift/vedlikehold, vegbygging, tunnel og konstruksjoner inkludert bruer.

 

Prosjektet vil ta i bruk vegutviklingskontrakter som kombinerer prosjektering, utbygging og drift av vegnettet. Kontraktene vil ha et tidsperspektiv på 15 år, hvor utbyggingsdelen gjennomføres de første 4 – 6 årene. Samlet ramme for prosjektet er 5 100 mill. kr (2013). E6 Helgeland er delt i tre kontraktsområder:

 

  • Nord Trøndelag grense - Osen (Helgeland Sør)
  • Brattåsen - Lien (i Grane kommune)
  • Korgen - Bolna (Helgeland Nord)

Mer informasjon om prosjektet finner du på: http://www.vegvesen.no/Europaveg/e6helgeland

 

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være byggeledelse og oppfølging av kontrakt mot entreprenør. Du følger opp kvalitet, framdrift og HMS og koordinerer arbeidet med andre faggrupper og etater. I det daglige leder du arbeidet for kontrollingeniørene og har ansvar for byggemøter. Du vil også kunne gi bistand i å utarbeide konkurransegrunnlag.

 

Kontorsted for stillingene vil være Mosjøen, Mo i Rana eller på det aktuelle anleggsstedet.

 

 

Kvalifikasjonskrav:
Teknisk utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Har du omfattende og relevant erfaring fra aktuelle fagområder kan vi fravike kravet til utdanning. Det er en fordel om du har kompetanse innen bygging av veg og/eller VA-anlegg, betongkonstruksjoner, tunnel og grøntanlegg. Du må ha førerkort klasse B.

 

Som vår kollega vil du bli del av en gruppe med god takhøyde og mye humor kombinert med profesjonalitet overfor kollegaer, andre faggrupper, entreprenører og kunder. Som byggeleder hos oss har du erfaring med bransjen/lignende arbeid, ser verdien i å skape gode samarbeidsforhold gjennom god kommunikasjon og har evnen til å ta initiativ og selvstendige avgjørelser. Det vil være en fordel at du har erfaring med IT, da det daglige arbeidet innebærer data som arbeidsverktøy.

 

 

Som ansatt i Statens vegvesen får du en viktig rolle innenfor et prioritert arbeidsområde i en stor og spennende kompetanseorganisasjon. Arbeidsoppgavene er utfordrende og kontorlokalene er moderne og har gode teknologiske verktøy/utstyr.

 

Du vil selvsagt ta del i en gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse og vil kunne få en fleksibel arbeidstidsordning. Lønn avtales nærmere i henhold til etatens lønnspolitikk. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder. Du må påregne en del reiseaktivitet.

 

 

Ønsker du flere opplysninger kan du kontakte prosjektleder Bård Nyland, tlf. 952 42 741 eller e- post baard.nyland@vegvesen.no

 

Etaten tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne.

 

 

Du sender søknad elektronisk via www.vegvesen.no/jobb «Søk stillingen». Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.