Kontrollingeniør - Prosjekt FV 78 Halsøya - Leirosen Helgeland

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og ser dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region nord
FylkeNordland
StedMosjøen
Søknadsfrist29.11.2013

Da en av våre kontrollingeniører har gått inn i funksjon som byggeleder er det ledig stilling som kontrollingeniør på Prosjekt fv. 78 Halsøya - Leirosen på Helgeland. Prosjektet går nå inn i en avsluttende fase, og det er sentralt å få på plass en kontrollingeniør. Parallelt med ferdigstillelse av dette prosjektet oppbemannes prosjekt E6 Helgeland, slik at det etter ferdigstillelse av fv. 78 vil være mulighet for overflytting.

Prosjekt fv. 78 omfatter bygging av ny fylkesveg 78, som er øst-vest forbindelsen mellom E6 og kystriksveien. Prosjektet har en kostnadsramme på ca 1,8 milliarder kroner og skal ferdigstilles innen utgangen av 2014. Vegprosjektet på 35 kilometers lengde omfatter bl.a bygging av Nord- Norges lengste vegtunnel på 10,7 km, bygging av 7 bruer, 2 korte tunneler og omfattende geotekniske tiltak. 

Kontorsted vil være i tilknytning til anleggskontor på prosjektet, eller på vegkontoret i Mosjøen. 

For mer informasjon om prosjektet, se http://www.vegvesen.no/Fylkesveg/fv78halsoyahjartasen 

 

Arbeidsoppgavene som kontrollingeniør vil i hovedsakelig være:

  • Kontroll og oppfølging av kontraktsarbeider med fokus på teknisk kvalitet og mengdeberegninger
  • Medvirkning i utarbeidelse av konkurransegrunnlag for kontrahering av entreprenører til prosjektet
  • Medvirke i byggemøter og i utarbeidelse av K- HMS planer for prosjektet, og delprosjekter
  • Rapportering

 

Kvalifikasjonskrav:

Teknisk utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Har du gode kunnskaper fra tunneler, betongarbeider, brubygging eller byggeplanarbeid vil dette være en fordel. Vi kan fravike utdanningskravet om du har omfattende og relevant erfaring fra aktuelle fagområder. Du må ha førerkort Klasse B.

Som vår kollega vil du bli del av en gruppe med god takhøyde og mye humor kombinert med profesjonalitet overfor kollegaer, andre faggrupper, entreprenører og kunder. Som kontrollingeniør hos oss har du erfaring fra bransjen/lignende arbeid, ser verdien i å skape gode samarbeidsforhold gjennom god kommunikasjon og har evnen til å ta initiativ og selvstendige avgjørelser. Det vil være en fordel at du har erfaring med IT og skriver greit og forståelig norsk, da det daglige arbeidet innebærer data som arbeidsverktøy.

 

Som ansatt i Statens vegvesen får du en viktig rolle innenfor et prioritert arbeidsområde i en stor og spennende kompetanseorganisasjon. Arbeidsoppgavene er utfordrende og kontorlokalene er moderne og har gode teknologiske verktøy/utstyr.

Du vil selvsagt ta del i en gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse og vil kunne få en fleksibel arbeidstidsordning. Lønn avtales nærmere i henhold til etatens lønnspolitikk. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder. Du må påregne en del reiseaktivitet.

 

Flere opplysninger kan fås ved henvendelse til prosjektleder Steinar Livik på tlf. 920 64 393 eller e- post steinar.livik@vegvesen.no

Etaten tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne.

 

Du sender søknad elektronisk via www.vegvesen.no/jobb «Søk stillingen». Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Vis flere stillinger: