Til Norgeshus for å vokse

Meek Bygg AS avsluttet i august sitt tre år lange forhold med huskjeden Byggmann for å innlede samarbeid med Norgeshus.

Meek Bygg ble startet opp for bare tre år siden, men har i løpet av disse årene rukket å vokse til en solid bedrift på Nordmøre og Romsdal med til sammen 14 ansatte. Det var far og sønn Inge og Pål Rune Meek som etablerte bedriften i 2010. Da hadde Inge Meek 40 år bak seg som tømrer.

Ønsker vekst
Daglig leder Pål Rune Meek forteller i en pressemelding at selskapet frem til nå har bygd eneboliger, hytter, tilbygg, gjennomført rehabilitering og fulgt opp forsikringsskader.

– Nå ønsker vi å ta bedriften et hakk videre med egenregiprosjekter. Det er på bakgrunn av det totale konseptet som huskjeden tilbyr, at vi nå ønsker å bli Norgeshusforhandler. De har et komplett kjedekontor som kan støtte oss med utvikling av større prosjekter. Sammen med Norgeshus er det virkelig blitt fart på aktiviteten. Vi leverer bedre kvalitet til bedre tid, fremholder Meek.

Det er nemlig stor aktivitet i regionen. Etter at Atlanterhavstunnelen mellom Averøy og Kristiansund åpnet i 2009, er det blitt fri flyt av arbeidskraft og bosted mellom de to kommunene som er delt av Bremsnes fjorden.

– Det har blitt stort behov for flere boliger. For å møte etterspørselen har vi flere områder under planlegging. Vi bygger både i Kristiansund og Averøy. Nå er vi godt rustet for de store prosjektene og gleder oss til å gyve løs. Vi går helt klart en spennende tid i møte, sier Pål Rune Meek.

Perfekt partner
– Meek Bygg er en solid mesterbedrift med bred kompetanse og et godt renomme. Dette samsvarer godt med den profilen vi ønsker hos våre forhandlere, kommenterer distriktssjef Bjørn Soknes i Norgeshus som ser frem til det videre samarbeidet med sitt nye medlem.

Meek Bygg omsatte i fjor for ni millioner kroner med et resultat før skatt på 189.000 kroner. Omsetningen året før var på omtrent det halve, men inntjeningen var langt bedre med et resultat før skatt på 315.000 kroner.