Støtt byggenæringens innsamling for ofrene på Filippinene

Katastrofen som har rammet Filippinene, rammer oss alle. Den er en påminnelse om skremmende effekter av klimaendringer. Vind og vann med sine veldige krefter, gir storm og flom med massive ødeleggelser og store tragedier i sitt kjølvann.

Byggenæringen i Norge vet - om enn i liten målestokk – hva det handler om når naturkatastrofen rammer. Vi vet hva som kreves av innsats for å få et samfunn på fote igjen – en infrastruktur til å fungere og alle samfunnsviktige institusjoner i stand til å hjelpe og pleie sine innbyggere.
Filippinene trenger alt – mat og rent vann, nye boliger, sykehus, skoler, veier og livsviktige anlegg.

Vi har blitt oppfordret av flere innen byggenæringen til å støtte befolkningen på Filippinene. Vi synes det er gode initiativ. Vi tar stafettpinnen videre og oppfordrer Byggenæringens aktører til å stå opp for våre venner og medmennesker som nå virkelig trenger vår hjelp! Det er mange humanitære organisasjoner som gjør en fremragende jobb både på Filippinene og andre steder, så velg en anerkjent organisasjon som kan dette arbeidet. Vi har denne gangen valgt Røde Kors som samarbeidspartner og sammen med de utfordrer vi alle næringens bedrifter og organisasjoner til å gi sitt bidrag. Byggeindustrien/bygg.no gir kr.10.000 for å markere at innsamlingsaksjonen er i gang.

Hvordan du kan gi ditt bidrag kan du lese mer om her

Kjære byggenæring, la oss vise at vi sammen kan bidra til å bygge opp en ny fremtid for et hardt rammet folk. Nå må vi handle med hjertet. Og vise byggenæringens samfunnsansvar.

Per Helge Pedersen
Sjefredaktør Byggeindustrien/bygg.no