Frode Resve ny daglig leder i Securo

Frode Resve er ansatt som ny Daglig leder i Securo AS med virkning fra 1. november 2013.

Lederskiftet er et ledd i å rigge selskapet for videre vekst og utvikling.

Securo AS utvikler brannsikre lufteventiler og ventilerte brannstoppløsninger for byggebransjen. Produktene løser problemer det tidligere ikke har eksistert gode løsninger for, og har således et internasjonalt marked.

Frode Resve har vært ansatt i Securo siden 2010, og kommer fra stillingen som Salgs- og markedssjef i selskapet.

Styreleder i Securo AS, Jan Selvig, er godt fornøyd med ansettelsen. - Frode var et naturlig førstevalg for oss som ny Daglig leder i Securo AS. Hans innsats har bidratt sterkt til den positive utviklingen som selskapet har hatt de senere årene, og Frode har bygget gode relasjoner både internt og til eksterne samarbeidspartnere og kunder. - Den videre utviklingen av selskapet er i trygge hender.

Tidligere daglig leder Eivind Elnan vil fortsatt jobbe med konkrete oppgaver for selskapet, og vil også sitte i selskapets styre. I tillegg vil han fortsette som Daglig leder i selskapet Hypoxic Technologies AS som også er samlokalisert med Securo AS i Verdal industripark.

Gasellebedrift
13. november arrangeres årets Gaselle-konferanse i regi av Dagens Næringsliv for Trøndelagsfylkene. Securo As er en av bedriftene som basert på regnskapstallene for 2012 oppfyller de krevende Gaselle-kriteriene. En gaselle-bedrift må minst ha doblet omsetningen over de siste 4 år og hatt et positivt samlet driftsresultat i denne perioden.

I tillegg til positiv utvikling i det norske markedet, kommer nå mye av veksten til Securo AS fra markeder utenfor Norge, sier Frode Resve. - Vi begynner å se resultatene av vår eksportsatsing, og Sverige og Finland er nå de markedene vi har størst vekst i. Vi har også etablert spennende kontakter i Polen og Baltikum, og har så vidt startet eksport av våre produkter også til disse markedene. Det er jo litt ekstra artig at våre produkter som blir produsert i Verdal viser seg å være konkurransedyktige også i det som normalt regnes som lavkost-markeder.

Behov for flere ansettelser
En av de første oppgavene daglig leder Frode Resve vil ta tak i er jakten på flere nye ansatte til Securo AS.

Vi trenger flere dyktig folk både til produktutvikling, produksjon og innen salg og markedsføring. - Vi går en spennende tid i møte, sier Frode Resve.