Regiondirektør, Region Anlegg

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,4 milliarder kroner og har pr. i dag rundt 2.500 ansatte. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur.

FirmaNCC Construction Region Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist22.11.2013

Region Anlegg er den største enheten i NCC Construction AS, og er i tillegg landsdekkende. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også virksomhet innen drift og vedlikehold av veier og friluftsområder. Vi tenker langsiktighet og bærekraft i alt vi gjør.

 

REGIONDIREKTØR ANLEGG


Regiondirektøren har det overordnede ansvaret for regionens lønnsomhet, strategi og organisasjonsutvikling. Regiondirektøren inngår i NCC Constructions ledergruppe og er en sentral støttespiller i utviklingen av hele selskapet.  

 

Ansvar og oppgaver:

  • Budsjett og resultat
  • Utvikling av gode kundeforhold
  • Utvikling av ansatte og talentutvikling av fremtidige ledere
  • Drive virksomheten i tråd med våre verdier, strategier, og kvalitetskrav

 

Ønsket kompetanse:

  • Høyere utdannelse innen teknikk og/eller økonomi
  • Markedsforståelse og sunn forretningsteft
  • Solid erfaring fra tilsvarende virksomhet
  • Beherske engelsk både muntlig og skriftlig
  • Skape motivasjon og en vinnerkultur

 

Hvem ønsker vi?

Vi vil ha en person til å videreutvikle en virksomhet som står solid på lang erfaring, høy kompetanse og bred kunnskap innen anleggsvirksomhet. Du er dyktig til å mobilisere de ressursene som er i regionen og utnytte den kompetansen som er i selskapet, samtidig som du evner å se fremover og tenke nye utfordringer. Du må kunne kommunisere både på operativt og strategisk nivå.

Vi tilbyr en av entreprenørbransjens mest krevende, utfordrende og spennende stillinger. Du vil få kontorsted i vårt nye hovedkontor i Oslo, med konkurransedyktige betingelser og ordninger.

 

Interessert? Enhver henvendelse vil bli håndtert konfidensielt.

Søknad med CV sendes snarest via vår samarbeidspartner Assessit AS.

 

Klikk på linken til Assessit sin hjemmeside og fullfør søknad der:
https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=1948035553&company_id=55465&Link_source_id=&use_position_site_header=0

 

Vis flere stillinger: