Rekorddeltakelse på Ståldagen

Torsdag ble Norsk Ståldag arrangert på Grand Hotell i Oslo. Aldri før har flere deltatt på det årlige bransjearrangementet.

Nærmere 180 deltakere var påmeldt til Ståldagen 2013, og daglig leder Kjetil Myhre i Norsk Stålforbund var fornøyd.

– Det er nesten 40 flere enn vi pleier å være, så det må være bra. Jeg tror en av årsakene til veksten er at vi har truffet godt på programmet i år.

– Vi har enda flere faglige innlegg og vi har nok truffet med flere dagsaktuelle temaer enn det vi kanskje har hatt tidligere, sier Kjetil Myhre.

Han trekker spesielt frem de kommende kravene til CE-merking på stålprodukter. I 2014 skal stålkonstruksjoner CE-merkes og i forkant av Ståldagen hadde kun 3 av Norsk Stålforbunds 40 medlemmer sertifisering i orden. 

– Bransjen er nok opptatt av de kommende regelendringene og vil skaffe seg mest mulig informasjon. I tillegg er Ståldagen etter hvert godt etablert som et sted der du treffer mange kollegaer og ikke minst knytter nye kontakter, sier Myhre.

I tillegg til CE-merking, fikk også miljø som vanlig romslig plass på programmet. I år ble blant annet både Breeam Nor og miljødeklarasjoner viet ekstra oppmerksomhet, og flere konkrete prosjekter ble også løftet frem på bransjedagen.