COWI ansetter ny kommunikasjonsdirektør

May Kristin Haugen har tiltrådt som kommunikasjonsdirektør i COWI Norge.

May Kristin Haugen skal styrke arbeidet med posisjonering og omdømmebygging. Hun vil være en del av den norske ledergruppen.

Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver i PR- og kommunikasjonsbyrået Gambit H+K Strategies.

Hun har betydelig erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid og forretningsstrategier både nasjonalt og internasjonalt. Hun har tidligere vært konserndirektør med ansvar for kommunikasjon og HR i Aktiv Kapital og har hatt ulike lederroller i Telenor.

- Jeg er svært glad for at vi ved ansettelsen av May Kristin har funnet en sterk leder som vil styrke vårt kommunikasjonsteam i Norge. COWI opererer i en konkurranseutsatt bransje, og må til en hver tid utvikle seg for å matche kravene fra markedet. Ved ansettelsen av May Kristin, er jeg trygg på at COWI i fremtiden vil fremstå enda sterkere i vår strategiske markedskommunikasjon, sier Terje Bygland Nikolaisen, administrerende direktør i COWI Norge.

- May Kristins lange erfaring samt kunnskap om bransjen vil styrke COWIs markedsfokus og er avgjørende i utvikling av virksomheten og relasjonsbygging til våre kunder. Med hennes internasjonale profil vil hun styrke COWI også utenfor Norges grenser, sier Nikolaisen.

- COWI er et spennende selskap med en sterk posisjon i det norske markedet. Kombinasjonen av å være en suksessfull internasjonal virksomhet med klare verdier og ambisjoner, og et selskap som bidrar til strategisk viktig samfunnsutvikling, gjorde valget enkelt, sier May Kristin Haugen.