Vi søker en aktiv og fremoverlent salgssjef til olje- og gassindustrien

Stahl-Syberg AS ble etablert i 1987 og er i dag en ledende leverandør av eksplosjonssikkert elektrisk materiell og systemer til olje- og gassindustrien. Selskapet er eid av det tyske industrikonsernet R. Stahl AG, som er verdensledende innenfor eksplosjonssikkert utstyr. Stahl-Syberg AS er et solid selskap med meget gode resultater og spiller en viktig rolle i oljeservicebransjen. Bedriften er lokalisert i nye moderne lokaler på Luhrtoppen i Lørenskog.

FirmaTennebø & Partners for Stahl-Syberg
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfristsnarest

Salgssjefen skal ivareta et utvalg av selskapets viktigste kunder samt utvikle nye kunder med potensiale - gjennom besøk, aktiv oppfølging fra kontoret, organisering av sambesøk, fabrikkbesøk, organisering og koordinering internt. Hensikten er å skaffe kunnskap om kundens behov og avdekke vårt potensial før økte markedsandeler, åpne opp for nye produktgrupper og sikre høy kundetilfredshet.

 

Du må ha en aktiv og fremoverlent holdning til at kontaktskapende arbeid skaper resultater. Du må være selvgående, du må selv klare å selektere og organisere din aktivitet slik at alle ressurser styres aktivt mot å nå selskapets mål. Du må tenke langsiktig, bygge relasjoner, være tålmodig og ha evnen til å finne nye veier når det «butter» imot.

 

I kundekontakt må du være faglig sikker, virke overbevisende utfra rasjonelle argumenter uten å være pågående og jobbe mot en konklusjon/avslutning som bringer oss et skritt nærmere den situasjonen vi har som mål. Vår strategi er å bygge stein-på-stein og skape gode, langsiktige relasjoner og verdier for bedriften.

 

Stahl-Syberg tilbyr deg en stilling i et ledende selskap, med klare ambisjoner for fremtiden og med dyktige og utfordrende kunder innen olje- og gassindustrien. Du vil få store muligheter til å påvirke og videreutvikle din egen arbeidsplass.

 

Dersom du synes dette virker spennende er du velkommen til å ta kontakt med Odd-Arne Krogstad i Tennebø & Partners på tlf. 90753484 eller krogstad@tennebo.no.

 

Søk stilling via følgende side:

http://www.finn.no/finn/job/management/object?finnkode=44725708