Anleggscontrollere / prosjektcontrollere

CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 300 ansatte. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg & Anlegg og Landbasert/Offshore relatert Industri til det norske markedet. Vi formidler dyktige ingeniører innen multidisipline fag. IKT personell. Teknikere. Håndverkere og mekanikere, personell til lager / logistikk, produksjon og administrasjon til faste og vikarierende stillinger. Våre kontorer finner du i Oslo, Drammen, Stokke, Skien, Bergen, Trondheim og Stavanger.

For deg som fagperson kan CBA Fagformidling være en viktig aktør mot oppnåelse av egne mål og en spennende og fremtidsrettet karriere.

FirmaCBA for Hæhre Entreprenør
FylkeAkershus
StedBillingstad
Søknadsfristsnarest

Hæhre Entreprenør AS

 

Albert Kr. Hæhre AS har i løpet av de siste 35 årene etablert seg som en stor og betydelig aktør innen vei- og anleggsutbygging. Drivkraften har hele tiden vært å løse oppgavene på en smidig og profesjonell måte for våre oppdragsgivere, og med det framstå som en naturlig samarbeidspartner for både offentlige og private utbyggere.

Gruppen teller i dag omkring 600 ansatte og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget.
Dette, sammen med en stor og moderne maskinpark, gir oss styrke til å påta oss selv store og komplekse oppdrag.

Og ikke minst; det gir oss troen på at vi også i framtiden vil sette vår signatur på store utbygginger av samfunnsnyttig infrastruktur landet over.

 

Arbeidsoppgaver

Du bør være enten økonomisk utdannet med kjennskap til anleggsbransjen, eller teknisk utdannet med økonomisk tilleggsutdannelse.

Arbeidsoppgaver vil være å assistere våre prosjektledere med økonomioppgaver på prosjektene og annet arbeid som naturlig
kan delegeres etter avtale mellom prosjektleder og vedkommende blir prosjektets bindeledd til selskapets økonpmiavdeling.
Som Controller blir du ansvarlig for å kontrollere og korrigere prosjektets prognoser, framdrift, kalkyler mm.

Arbeidet vil medfører behov for reising mellom kontoret og de aktuelle prosjekter som er lokalisert over hele landet. Kandidater som har relevant erfaring fra denne typen oppdrag vil bli foretrukket.


Prioritert arbeidsoppgave
i starten vil være å assistere prosjektleder, som har ansvar for 3 pågående prosjekter i Nordland ( to stk i området Mosjøen og ett prosjekt på Hamarøy) og prosjektleder som har ansvar for Prosjekter ved Minnesund i Akershus.

Lokale kandidater kan gjerne søke.

 

Arbeidstid

Etter avtale

 

Ønskede kvalifikasjoner

Du er utdannet økonom med erfaring fra anleggsbransjen, eller prosjektingeniør med økonomisk tilleggsutdannelse.

 

Personlige egenskaper

Du har evnen til å formidle økonomi med en praktisk tilnærining og du må like å analysere forholdstall i forhold til framdrift. Dette er f.eks. ferdigstillelse, produksjonsvolumer påløpne kostnader i forhold til budsjetter og planer.

 

Vi tilbyr

En spennende og innholdsrik jobb for personer med ambisjoner innen anleggsbransjen. Passer også utmerket for kandidater som sikter på en karriere som anleggsleder eller tilsvarende

 

For mer opplysninger kan du gjerne kontakte undertegnede.

 

Dag S. Hanssen

Vis flere stillinger: