Magnus Wallin blir forretningsdirektør for Kingspan Insulation i Norden

Kingspan Insulation BV kunngjorde mandag utnevnelsen av Magnus Wallin som forretningsdirektør for Norden. Han starter i stillingen 1. desember 2013.

Magnus Wallin har tidligere arbeidet i samme industrigren med ni år hos Thermisol, der han hadde rollene som administrerende direktør og sjef for nye forretningsområder.

- I løpet av de senere år har han med suksess introdusert PIR på det svenske markedet. Magnus har dyptgående kunnskaper om og forståelse av isolasjonsmarkedet i Norden og vil være en viktig ressurs for Kingspan Insulations videre ekspansjon i regionen. Magnus blir sjef for de eksisterende nordiske salgsteamene, som er til stede i Sverige, Danmark, Norge og Finland, heter det i en melding fra selskapet.

- Det er med glede vi kan fortelle at Magnus Wallin har sluttet seg til Kingspan Insulation, sier Hans Jacobs, administrerende direktør for Kingspan Insulation i kontinental-Europa.

- Magnus har både omfattende erfaring fra det nordiske markedet og gode kunnskaper om våre effektive isolasjonsprodukter. Utnevnelsen av ham styrker den forpliktelse vi har i regionen til å ivareta vår eksisterende og nye nordiske kundebase og føyer seg inn i vår strategi for fortsatt vekst i de nordiske landene i årene som kommer, sier han.

- Dette er spennende tider for Kingspan Insulation, mener Wallin.

- Vi har allerede en base av internasjonale kunder og har etablert en sterk markedsposisjon, og vi har nå muligheten til å utvikle oss videre på det nordiske markedet. Jeg er svært tilfreds med å kunne slutte meg til den meget dyktige staben hos Kingspan Insulation, og jeg ser frem til å styrke kjennskapen til og utbredelsen av selskapets nyskapende isolasjonsprodukter og energisparende løsninger, sier Magnus Wallin, forretningsdirektør for Norden hos Kingspan Insulation fra 1. desember.