Senior Byggingeniør

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. COWI Norge er en del av COWI-gruppen som med ca 6100 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI AS
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist04.12.2013

COWI er rådgiver for helheten i alle typer byggeprosjekt, fra idé via planlegging, bygging, drift, vedlikehold og utvikling, til riving, gjenbruk og rehabilitering. I tillegg til kompetanse og kapasitet innen tekniske fag, inngår fag som akustikk, brannsikkerhet og security, konsekvensutredninger, regulerings- og stedstilpasninger. En stor del av verdens energi- og materialproduksjon går til oppfølging og drift av bygninger, derfor er det viktig for COWI at miljøeffektivitet er en rød tråd i prosjektløsningene. Det gjør det mulig å optimalisere energibruk, fleksibilitet, langsiktighet og totaløkonomi, i tillegg til å være positivt for stedlig indre/ytre miljø og den globale ressurssituasjonen.

 

COWI har et godt byggfaglig miljø i Norge med ca 140 medarbeidere. Folk fra vårt byggmiljø i Trondheim har deltatt i flere lokale og nasjonale prosjekter. Et ferskt eksempel på dette er Kunnskapssenteret ved St. Olavs Hospital som var et av de første større byggeprosjekter i Norge gjennomført med en såkalt åpen BIM. Andre eksempler på prosjekter der vårt byggmiljø i Trondheim er engasjert er Universitetssykehuset i Tromsø og Nordlandssykehuset i Bodø.

 

Beskrivelse av stillingen og ansvarsområdet
Ditt arbeidsområde blir prosjektering og rådgiving, samt byggeplassoppfølging. Du jobber i tverrfaglige team og får ansvar som fagansvarlig/disiplinleder i store prosjekt. I mindre enfaglige prosjekter må du kunne ivareta COWIs prosjektledelse. Like viktig er det at du kan ta et utviklings- og opplæringsansvar for tildelte juniorressurser i oppdrag. Vi forventer at du med din fagkunnskap og erfaring bidrar til videreutvikling av det byggmiljøet i COWI. Noe bistand ved markeds- og tilbudsarbeid må påregnes.

 

Vi er ute etter deg som er proaktiv og liker å jobbe systematisk. Du jobber selvstendig, trives i tverrfaglige team og deler gjerne din kunnskap med kolleger. Vi forventer at du har høy faglig kompetanse som også innebærer solid kunnskap om relevant regelverk ved byggprosjektering. Du må være sivilingeniør eller ingeniør og ha minimum 5 års relevant erfaring.

 

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

Vis flere stillinger: