Ingeniørgeolog Berg, Faglig leder Berg og tunnel

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging.  Som en del av COWIgruppen, med ca 6100 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI AS
FylkeOslo
Søknadsfrist04.12.2013

COWI er blant Nord-Europas ledende rådgivere innen samferdsel. Via tett samarbeid på tvers av egne fagdisipliner og geografisk tilhørighet, finner vi fram til trygge, effektive og samfunnsøkonomiske løsninger. Våre oppdragsgivere og andre samarbeidspartnere er viktige medspillere underveis. Flyplassutbygging, bruer, tunnel- og marine konstruksjoner, jernbane, veg, bybane og trikk, trafikk, areal- og landskapsplanlegging, er våre største fagområder innen divisjon samferdsel.

Det geotekniske fagmiljøet i COWI Norge er nyetablert og består i dag av 6 medarbeidere. Vi tilhører divisjon samferdsel og har et tett tverrfaglig samarbeid med COWIs øvrige avdelinger og divisjoner. Som ansatt hos oss vil du få store muligheter til påvirkning i arbeidet og den videre oppbygning og utviklingen av faget i COWI Norge. Det vil også være mulighet for deltagelse i internasjonale prosjekter. 

 

Beskrivelse av stilling og ansvarsområde
Som faglig leder ingeniørgeologi berg er du ansvarlig for å bygge opp fagmiljøet Berg og tunnel i COWI. Dine primæroppgaver blir planlegging og gjennomføring av tiltak som skal styrke faglig utvikling og kompetanseheving, rekruttering samt oppfølging og veiledning av medarbeidere. I tillegg til å jobbe aktivt med å legge til rette for god samhandling i avdelingen, vil du samarbeide med andre ledere og kompetansemiljøer i COWI. Strategisk og operativt markedsarbeid rettet mot nye og eksisterende kunder nasjonalt og internasjonalt er viktig. Du vil også sikre tilstrekkelig faglig bistand i oppdrag og at COWI tilfredsstiller offentlige krav til faglig ledelse og styringssystem.

 

Ønskede kvalifikasjoner
Vi leter etter deg som har genuin interesse for faget og ønsker å bygge opp et kompetent fagmiljø. Du er tillitsskapende og jobber aktivt med å bygge relasjoner og nettverk både i og utenfor organisasjonen.  Tett samarbeid i egen avdeling, og innenfor egen region og andre divisjoner er viktig for deg. Du stiller høye krav til deg selv og inspireres og motiveres av å skape resultater både gjennom og sammen med andre. Vi forutsetter at du er sivilingeniør med minimum 15 års erfaring innen fagområdet, har et etablert nettverk, samt gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk.



COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Vis flere stillinger: