Avdelingsleder Veg Vest

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging.  Som en del av COWIgruppen, med ca 6100 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist04.12.2013

COWI er blant Nord-Europas ledende rådgivere innen samferdsel. Via tett samarbeid på tvers av egne fagdisipliner og geografisk tilhørighet, finner vi fram til trygge, effektive og samfunnsøkonomiske løsninger. Våre oppdragsgivere og andre samarbeidspartnere er viktige medspillere underveis. Flyplassutbygging, bruer, tunnel- og marine konstruksjoner, jernbane, veg, bybane og trikk, trafikk, areal- og landskapsplanlegging, er våre største fagområder innen divisjon samferdsel.

 

Beskrivelse av stillingen og ansvarsområdet 
Som leder for avdeling Veg Vest får du ansvaret for en avdeling på 12 medarbeidere med varierende grad av erfaring, fra et par år til flere tiårs fartstid i bransjen. Din primæroppgave blir å skape resultater gjennom den daglige driften og innfri avdelingens lønnsomhetsmål. Dette forutsetter effektiv bruk av avdelingens kompetanse og ressurser, samt veiledning av medarbeiderne i det daglige arbeidet. I tillegg til å jobbe aktivt med å legge til rette for god samhandling i avdelingen, må du samarbeide med andre avdelingsledere og kompetansemiljøer i COWI. Strategisk og operativt markedsarbeid rettet mot nye og eksisterende kunder er viktig. Hvis ønskelig er det mulig å jobbe med prosjektledelse og/eller prosjektering i oppdrag. Du  inngår i ledergruppen for Veg, samt i divisjon Samferdsels utvidede ledergruppe.

 

Ønskede kvalifikasjoner
Vi leter etter deg som har solid erfaring fra samferdselsprosjekter og forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder. Du er en god tilrettelegger for tett samarbeid i egen avdeling, innenfor egen region og andre divisjoner. Du stiller høye krav til deg selv og inspireres og motiveres av å skape resultater både gjennom og sammen med andre. Vi forutsetter at du har høyere utdanning fra universitet eller høyskole, minimum 5 års erfaring innen fagområdet og ledererfaring.



COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

Vis flere stillinger: