Senior VVS-medarbeidere i Kristiansund

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging.  Som en del av COWIgruppen, med ca. 6200 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI AS
FylkeMøre og Romsdal
StedKristiansund N
Søknadsfrist10.12.2013

COWI er rådgiver for helheten i alle typer byggeprosjekt, fra idé via planlegging, bygging, drift, vedlikehold og utvikling, til riving, gjenbruk og rehabilitering. I tillegg til kompetanse og kapasitet innen tekniske fag, inngår fag som akustikk, brannsikkerhet og security, konsekvensutredninger, regulerings- og stedstilpasninger. En stor del av verdens energi- og materialproduksjon går til oppfølging og drift av bygninger, derfor er det viktig for COWI at miljøeffektivitet er en rød tråd i prosjektløsningene. Det gjør det mulig å optimalisere energibruk, fleksibilitet, langsiktighet og totaløkonomi, i tillegg til å være positivt for stedlig indre/ytre miljø og den globale ressurssituasjonen.

 

COWI har et stort VVS-faglig miljø i Norge med ca. 130 medarbeidere og vi ønsker å bygge opp et VVS-miljø også i Kristiansund. Ved COWIs Trondheimskontor som Kristiansund samarbeider tett med, jobber i dag ca 45 VVS-ingeniører og COWI har en mer enn 60 år historie i Trondheim som rådgiver innen VVS-faget. Folk fra vårt VVS-miljø i Trondheim har hatt ansvaret for flere lokale og nasjonale prosjekter;
St. Olavs Hospital, Øya Helsehus, Sparebank1’s nybygg og Rica Hell Amfi på Stjørdal samt flere av COWIs store sykehusprosjekt som for eksempel Universitetssykehuset i Tromsø, Nordlandssykehuset i Bodø, Sykehuset Østfold i Moss og Senter for barn, unge og psykosomatisk medisin ved Haukeland Sykehus i Bergen er noen eksempler.

 

Beskrivelse av stillingen og ansvarsområdet:
Ditt arbeidsområde blir prosjektering og rådgiving, samt byggeplassoppfølging innen VVS-faget. Du jobber i tverrfaglige team og får ansvar som fagansvarlig/disiplinleder i store prosjekt. I mindre enfaglige prosjekter må du kunne ivareta COWIs prosjektledelse. Like viktig er det at du kan ta et utviklings- og opplæringsansvar for tildelte juniorressurser i oppdrag. Vi forventer at du med din fagkunnskap og erfaring bidrar til videreutvikling av det VVS-faglige miljøet i COWI og ønsker å bygge opp et VVS-miljø lokalt ved Kristiansund-kontoret. Noe bistand ved markeds- og tilbudsarbeid må påregnes.

 

Vi er ute etter deg som er proaktiv, liker å jobbe systematisk og er opptatt av detaljer. Du jobber selvstendig, trives i tverrfaglige team og deler gjerne din kunnskap med kolleger. Vi forventer at du har høy faglig kompetanse som også innebærer solid kunnskap om regelverket for VVS-installasjoner. Du må være sivilingeniør eller ingeniør og ha minimum 5 års relevant erfaring fra VVS-faget.

 

COWI tilbyren dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

Vis flere stillinger: