Kvalitetsleder

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging.  Som en del av COWIgruppen, med ca 6100 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI AS
FylkeOslo
Søknadsfrist01.12.2013

COWI er blant Nord-Europas ledende rådgivere innen samferdsel. Via tett samarbeid på tvers av egne fagdisipliner og geografisk tilhørighet, finner vi fram til trygge, effektive og samfunnsøkonomiske løsninger. Våre oppdragsgivere og andre samarbeidspartnere er viktige medspillere underveis. Flyplassutbygging, bruer, tunnel- og marine konstruksjoner, jernbane, veg, bybane og trikk, trafikk, areal- og landskapsplanlegging, er våre største fagområder innen divisjon samferdsel.

 

COWI har Norges mest komplette banemiljø i det private markedet for planlegging og rådgivning. Vår baneenhet består av ca. 40 ansatte med spesialkompetanse innen jernbanefagene. COWI har også etablert egne internasjonale faggrupper for fagområdet. Som vår nye kvalitetsleder vil du bli en del av denne gruppen samt eget nettverk for kvalitetsledere.

 

Beskrivelse av stilling og ansvarsområde:
Som kvalitetsleder for forretningsenhet bane blir din første oppgave å revidere og bygge om kvalitetssystemet til divisjon Samferdsel i samarbeid med kvalitetssjefen for divisjonen. Du jobber aktivt som kvalitetsansvarlig for jernbane/baneprosjekter i enfaglige og store tverrfaglige prosjekter, med ansvar for å utarbeide og følge opp kvalitetsplaner og prosedyrer,  samt oppfølging av kvalitetsarbeidet til prosjektmedarbeidere. Sikre at avviksbehandlingen fungerer i forretningsenheten og i oppdragene er viktig, samt at du aktivt bidrar i evalueringen og forbedringen av forretningsenheten og COWI sitt styringssystem. 

 

Vi er ute etter deg som er proaktiv, liker å jobbe systematisk og er opptatt av detaljer. Det er viktig for deg å konkretisere betydningen av kvalitetsarbeidet i prosjektene og inspirere medarbeidere til å nå felles mål. Du har god kjennskap til gjeldende lover, standarder og normer både i Norge og Europa samt 2-3 års erfaring med kvalitetsarbeid i jernbane/baneprosjekter.

 

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

Vis flere stillinger: