Rock i betonghallen

Overhalla Betongbygg hadde fredag besøk av artisten Bill Booth som sørget for god fredagsstemning i støpehallen.

Kulturfestivalen Vrimmel herjer for tiden i Midtre Namdal, og det er ikke bare skoler, barnehager og kjøpesentre som nyter godt av det musikalske tilbudet.

Fredag tok nemlig den amerikanske artisten Bill Booth og hans band turen innom Overhalla Betongbygg for å gi alle ansatte en god avslutning på en hektisk uke. Overhalla Betongbygg inviterte bedriftene i Overhalla Gruppen til en velfortjent lunsjpause med pølsefest og rockefot sammen med den amerikanske artisten, skriver Overhalla Betongbygg i en pressemelding fredag.

- Det er fantastisk å se så mange mennesker ta seg tid til dette i en hektisk hverdag, sa artisten etter konserten.

Godt og vel 100 stykker overvar konserten, og fikk god innføring i ekte amerikansk folkrock. Under lydprøvene kunne man skimte ivrige betongarbeidere som vrikket seg rundt mens betongelementene var i støpingen.

Bedriften er i sluttfasen med leveransen av slipte hvite marmorfasader til Kulturkvartalet og Bodø, og det passet bra at disse veggene fikk med seg litt musikalsk baggasje fra støpehallen i Overhalla, heter det i meldingen.

- Vi er godt fornøyde med konserten og det var flott å se at industrilokalene kan brukes til dette formålet, sier administrasjonssjef i Overhalla Betongbygg, Frank Roger Amdal.

- Det er viktig å få en liten pause fra en hektisk hverdag. Vi ønsker at dette skal være en trivelig arbeidsplass og slike ting kan være med på å skape en god atmosfære. Godt arbeidsmiljø skaper produkter av god kvalitet, sier Amdal.

Festivalen vrimler videre i Namdalen, og Overhalla Betongbygg var eneste bedrift i bygg - og anleggsbransjen som fikk besøk denne gangen.