Byggeleder på driftskontrakt i Troms

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region nord
FylkeTroms
StedStorslett
Søknadsfrist17.11.2013

Vi søker ny kollega i seksjon for drift og vedlikehold ved vegavdeling Troms. Kontorsted Storslett.

 

Som vår kollega vil du bli del av en gruppe med god takhøyde og mye humor kombinert med profesjonalitet overfor kollegaer, andre faggrupper, entreprenører og kunder. Som byggeleder hos oss har du erfaring med bransjen/lignende arbeid, ser verdien i å skape gode samarbeidsforhold gjennom god kommunikasjon og har evnen til å ta initiativ og selvstendige avgjørelser. Det vil være en fordel at du har erfaring med IT, da det daglige arbeidet innebærer data som arbeidsverktøy.

 

 

Vi søker deg som vil ha ansvar for:

  • byggeledelse på driftskontrakt
  • budsjettering, samt rapportering av framdrift og økonomi
  • utarbeidelse av konkurransegrunnlag
  • koordinering med andre faggrupper og distrikter
  • byggemøter og oppfølging av kontraktsforholdet mot entreprenør
  • HMS-koordinering på sine prosjekter



Kvalifikasjonskrav:

Utdanning fra universitet eller høyskole, helst med vegteknisk fagretning, minimum 3 år. For søkere med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder, eventuell etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan utdanningskravet fravikes. Sertifikat klasse B forutsettes for å være aktuell for stillingen.

 


Vi tilbyr:

  • Utfordrende og selvstendig stilling i et tverrfaglig og godt miljø
  • Tilhørighet i en landsdekkende kompetanseorganisasjon
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Gunstig pensjonsordning i Statens pensjonskasse og gode velferdsordninger
  • Lønn etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk

 

For stillingen gjelder en prøvetid på 6 måneder. Noe reisevirksomhet må påregnes.

 

Flere opplysninger om stillingen kan fås hos seksjonsleder Knut Øvervoll, tlf. 776 17410/ 415 52 185 eller e-post knut.overvoll@vegvesen.no

 

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

 

 

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad m/CV elektronisk via denne siden:

 

http://www.jobbnorge.no/job.aspx?jobid=97872

 

 

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Vis flere stillinger: