Vi søker en prosjektleder til en meget spennende stilling innen energientrepriser

ONE Nordic Kraftmontasje A/S er en energientreprenørbedrift beliggende på Vestnes i Romsdal med avdelingskontor på Gardermoen. Selskapet er en del av det Nordiske entreprenørkonsernet ONE Nordic. ONE Nordic Kraftmontasje A/S tilbyr tjenester innenfor bygging og vedlikehold av kraftlinjer, kabelanlegg, vindmøller, trafo- og nettstasjoner, tunnelinstallasjon samt andre installasjoner innenfor høy og lavspent. Selskapets prosjekter er i hele Norge og Sverige

FirmaTennebø & Partners for ONE Nordic Kraftmontasje
FylkeMøre og Romsdal
StedVestnes, evt. Gardermoen
Søknadsfristsnarest

Prosjektleder for de største kraftledninger og stasjoner som bygges i Norge, kan det være deg?


One Nordic Kraftmontasje AS er i meget god vekst, vi er på "jakt" etter deg som har lyst på spennende og utfordrende dager, samt interessante arbeidsoppgaver i et meget solid selskap.

Som prosjektleder skal du administrere og lede prosjekter, inneha det totale ansvaret for prosjektering og gjennomføring. Sørge for profesjonell og strukturert oppfølging mot kunder. Sikre riktig kvalitet på leveransene. Lede og coache de ansatt på prosjektet. Påse at alle ledd i prosjektteamet fungerer. Ha hovedfokus på internt samspill, effektive prosesser, gode innkjøpsrutiner, god logistikk, god planlegging og effektiv produksjon.

Vi tror du har bakgrunn som energi montør og-/eller prosjektleder, samt fagskole og-/eller ingeniørhøyskole men personer med annen prosjektledererfaring(anlegg, bro, vei) er også av interesse. Nyutdannede vil bli vurdert.

Hvis du er glad i naturen, trives ute i det fri(ser det som en "frynsegode") og liker å være på farten, ja da er dette jobben for deg.

 

NB! vår nye prosjektleder ønsker vi aller helst at kan sitte på vårt hovedkontor på Vestnes (25 min m/ferge fra Molde), men vi har også en avdeling sentralt på Østlandet, nærmere bestemt på Gardermoen. Men bor du andre steder i Norge og mener du kan være en ressurs så tar vi gjerne en prat om det.

 

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Tennebø & Partners Tone Fosshaug mob. 915 12 465 eller Odd-Arne Krogstad mob. 90753484 hvis du har flere spørsmål.

 

Søk stilling via følgende side:

http://www.finn.no/finn/job/management/object?finnkode=44870765