Terje Nyborg Olsen ny distriktssjef for Skanska i Drammen

Nyborg Olsen kommer fra stillingen som leder i virksomhetsutvikling i Peab, og overtar rollen som sjef for Skanskas distriktskontor i Drammen 1. november.

Nyborg Olsen har bred erfaring fra bygg- og anleggsnæringen og er utdannet sivilmarkedsfører. Han har jobbet i store entreprenørselskaper hele sitt yrkesaktive liv, blant annet i NCC og Peab. Rollene har variert fra prosjekt til sentrale stabsfunksjoner. Nyborg Olsen bor i Drammen, og kjenner markedet der godt.

Distriktskontor Drammen er ett av fire distriktskontor i Skanska Region Oslo, og betjener deler av Vestfold, Buskerud, Asker og Bærum.

- Terjes bakgrunn og erfaring er kompletterende til ledelsen vi har ved vårt distriktskontor i Drammen. Når vi nå får ham på laget vil han kunne videreutvikle og tilføre noe nytt, samtidig som vi beholder det gode som er, sier Marius Tunstad, Skanskas regiondirektør i Region Oslo.

Nyborg Olsen overtar som DK-sjef etter Bjørn Arild Flaglien. Flaglien går over i ny stilling som prosjektsjef ved samme distriktskontor.

- Vi er glade for at Flaglien har takket ja til å påta seg oppgaven som prosjektsjef. På denne måten styrker vi vår lederkapasitet og satsning i markedet og geografien som distriktskontoret i Drammen betjener, sier Marius Tunstad.