Junior prosjektingeniør

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet for kunde
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfristsnarest

Vi søker en flink junior ingeniør, med bakgrunn fra mekaniske fag eller tilsvarende. Vi har ledig en spennende og utfordrende prosjektstilling, der du blir en nøkkelperson i leveranse av komponenter og systemer innen fagområdene hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk og glidelagre.

 

Du vil jobbe på Lura, i hyggelige omgivelser med trivelige kolleger. Selskapet totalt teller over 350 ansatte, og har avdelinger i Norge og internasjonalt. I hverdagen samarbeider du bl.a med selger, konstruktør og innkjøpsavdelingen, og du vil ha hovedansvaret for framdriften i bestillingen. Du har tett kundekontakt, og vil være en viktig relasjonsbygger for selskapet. Høres dette interessant ut for deg? Ta kontakt for mer informasjon om stillingen. Opplæring vil foregå delvis i Bergen/ Stavanger.

 

Arbeidsoppgaver

- Utarbeidelse av tilbud
- Ordreoppfølging
- Teknisk saksbehandling
- Utarbeide framdriftsplan
- Tett samarbeid med kunder og salgsteam
- Tilrettelegging for produksjon

 

Ønskede kvalifikasjoner

-Utdannet ingeniør
-Evne til å kunne arbeide selvstendig og strukturert
-Evne til å arbeide i team
-Gode datakunnskaper
-Beherske godt norsk og engelsk - muntlig og skriftlig
-Positiv, omgjengelig og godt humør


Vi tilbyr

-Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver med gode muligheter for faglig utvikling
-Pensjons- og forsikringsordninger
-Konkurransedyktige betingelser
-Hektisk, men trivelig miljø


IngeniørCompagniet har kontrakter med de ledende selskaper innen olje- og gass industrien I Norge og internasjonalg. Som IC ansatt blir du en del av vårt profesjonelle nettverk, samtidig som du beholder din frihet og fleksibilitet. Ingeniørcompagniet er en del av verdens største bemanningsselskap, Adecco.


Er du interessert, vennligst kontakt sourcer Kristin Gabrielsen, tlf. 474 17 031 eller account manager Christian Aasland, tlf.975 82 264.

Vis flere stillinger: