Vegvesenet inviterer til bransjetreff

11. november inviterer Statens vegvesen Region sør entreprenørbedrifter og konsulent/rådgivende ingeniørbedrifter til bransjetreff.

- Hensikten er å skape tettere dialog med bransjen, samt informere om oppgaver på vegsiden i årene som kommer, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

Foruten regionvegsjef i sør, Kjell Inge Davik, kommer også foredragsholdere fra fylkeskommune, bransjeforeninger, entreprenør- og rådgiverbedrifter.

- Det skjer mye i bransjen for tiden, og bransjetreffet er en god anledning til å få innspill fra bransjen og skape en tettere dialog, mener Kjell Inge Davik, regionvegsjef i Statens vegvesen Region sør.

Ulike representanter fra bransjen deler sine tanker rundt den store aktiviteten og hvordan bransjen skal løse det, samt status, muligheter og utfordringer for entreprenørene.

I tillegg skal representanter fra Statens vegvesen fortelle om bypakker, sikkerhet i prosjekter, og hva som ventes de neste ti årene.

I tillegg til foredrag, vil Statens vegvesen ha tilstede personell fra større og mindre prosjekter, fra planleggings-/prosjekterings- og investeringssiden, samt fra driftsmiljøet.