Spesialrådgiver med god kompetanse innen betong- og murkonstruksjoner

OPAK er en kompetansebedrift som yter tverrfaglig rådgiving med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene, og er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirma for landbasert virksomhet.

OPAK har brukt hvert eneste av sine første 50 år til å bli enda bedre - ingenting kan rokke ved OPAKs faglige soliditet. Høy kompetanse er vår plattform, og det som gjør oss stolte. Stolte over oppdragene vi får, stolte over jobben som utføres, over løsningene som blir presentert og over de gode tilbakemeldingene våre rådgivere får.

FirmaTennebø & Partners for OPAK
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

I tillegg til å være et av Norges ledende prosjekt- og byggelederfirma, utvikler OPAK sterke fagmiljøer med komplementerende spesialkompetanse for å møte våre kunders krav, forventninger og behov. Vi søker derfor etter spesialrådgiver innen betong- og murkonstruksjoner, og som ønsker faglig utvikling. 

 

Spesialrådgiverens sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Vurdering av bygningsskader
  • Kontraktsrådgiving 
  • Byggeledelse - blant annet rehabiliteringsprosjekter
  • Kontroll og vurdering av håndverksmessig utførelse
  • Reklamasjonsbesiktigelse
  • Prisvurdering av utført håndverksarbeid
  • Ferdigbefaring ved overtakelse
  • Være sakkyndig/fagspesialist i tvistesaker

 

Aktuelle kandidater kan ha bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen, entreprenør, håndverksbedrift eller tilsvarende spesialrådgiverroller. OPAK ønsker en ingeniør eller murmester med tilleggsutdannelse, og som gjerne har erfaring fra rehabilitering f.eks. i borettslag . Vi ser for oss en med høy faglig integrietet, god evner til å være objektiv, forretningsorientert og gode kommunikasjonevner. 

 

Ønsker du å vite mer om OPAK ta kontakt med Trond Boe-Tangen i Tennebø & Partners på tlf.nr. 91 74 38 00 eller e-post til trond@tennebo.no, for en uforpliktende samtale.

 

Søk stilling via link på følgende side:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=44893033

Vis flere stillinger: