Har solgt for 130 mill i Stavern

I Stavern har man den siste tiden solgt boliger for 130 millioner kroner i prosjektet Sjøparken.

Sjøparken-prosjektet vil ferdig utviklet inneholde ca. 600 boliger av ulik karakter. Området er regulert til en boligdel, en næringsdel og et campus-område.

– Vi har fra slutten av mai og til nå solgt for ca. 130 millioner kroner. Kjøpegruppen så langt er en kombinasjon av lokale og regionale kjøpere, med en liten overvekt fra Osloområdet, sier Cecilie Sanden, salgs- og markedsansvarlig i Agnes Utvikling AS, som står bak utviklingen av området.

Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb har tegnet prosjektet.

I byggetrinn 1 inngår 53 leiligheter, 8 sjøhus og 5 atriumhus med overtakelse høst 2015/ vinter 2016.

- Arkitekturen har hentet sin inspirasjon fra Italia og kanskje spesielt Venezias bygningskropper som ligger skulder mot skulder, takhager, kanaler og ikke minst at det er gjort rom for opplevelser i bomiljøet, som småbåthavn, sandstrand, piazza og molo. Man slipper havet inn, og med foldedører i ytterkant og innvendig kan man regulere arealet avhengig av vær, vind og årstid, sier Sanden.

– Tanken bak konseptet vårt er at vi blant annet gjennom næringsdelen og den naturgitte beliggenheten kan tilføre boligen noe mer. Vi ser for oss gjesteleiligheter, festsal til feiring, treningssenter, på sikt med en kombinasjon av helse og velværeavdeling, bistro, turstier, betjent resepsjon og så videre. Kontorfasiliteter finnes allerede på området i Sjøparken Vekst om man har behov for det, utdyper hun.