Johan T. Plesner prisen for Årets kompetansebygger

For å understreke det økende fokuset på formell eiendomskompetanse har Senter for eiendomsfag etablert to priser. Torsdag 24. oktober mottok Johan T. Plesner prisen for Årets kompetansebygger og Agnethe Erstad Larsen mottok prisen Årets beste student.

For å være kandidat til prisen Årets kompetansebygger må personen i løpet av siste året ha tatt eksamen i flere deltidsmoduler hos Senter for eiendomsfag. Prisen tildeles den som har valgt å bygge den mest overbevisende eiendomsfaglige kompetanse både hva angår bredde og dybde.

- Johan T. Plesner fra Oslo var den suverene prisvinner i år. Han har kombinert studiemoduler innen både eiendomsforvaltning, eiendomsutvikling, eiendomsanalyse og byggesak, heter det i en pressemelding.

Prisen får Årets Beste student gikk til Agnethe Erstad Larsen fra Bergen.

- Mange har oppnådd gode eksamensresultater gjennom å følge vår undervisning, men Erstad Larsen pekte seg likevel ut med sine solide karakterer, sier Bjørg Totland, som den 24. oktober hadde æren av å dele ut begge prisene under Senter for eiendomsfags årlige Alumnisamling. Et arrangement som i år samlet 130 aktører fra eiendomssektoren.