Grunnborer

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim eller Steinkjer
Søknadsfrist03.11.2013

Ved Ressursavdelingas berg- og geoteknikkseksjon er det ledig stilling som grunnborer. Arbeidssted blir Steinkjer eller Trondheim, men stillingen innebærer uansett utstrakt reisevirksomhet i hele regionen.  

Berg- og geoteknikkseksjonen har 30 medarbeidere fordelt på våre kontorer i Molde, Trondheim og Steinkjer. Seksjonen har oppgaver innen fagområdene ingeniørgeologi, geoteknikk, skredsikring og grunnboring. Vi har 3 moderne grunnboringsrigger. Alle våre nytilsatte vil få grundig opplæring. 


Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene består i grunnundersøkelser (tilrettelegging/ målinger/sonderinger/ prøvetaking) Det benyttes borerigg, og de som blir tilsatt, skal etter opplæring kunne betjene boreriggen med tilhørende grunnboringsfunksjoner. 


Kvalifikasjoner
For stillingen kreves førerkort kl CE. Det er ønskelig med fagbrev som anleggsmaskinfører. Erfaring som grunnborer/maskinfører/maskinkyndig, samt noe kjennskap og interesse for IT-verktøy vil bli vektlagt.  

Personlige egenskaper og evne til samarbeid/teamarbeid vil også bli vektlagt da arbeidet foregår på et grunnboringslag bestående av tre personer.


Vi tilbyr
Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning. 


Annet
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider dessuten aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.


Nærmere opplysning om stillingen fås ved henvendelse til Odd Martin Saursaunet tlf. 951 38 571.                                              

                      

Søknad med CV sendes elektronisk via følgende side:

https://vegvesen.easycruit.com/vacancy/1068209/8188?iso=no

Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju