Mesta Verksted og LeasePlan inngår storavtale for verkstedtjenester

Norges største biladministrasjonsselskap med mer enn 38 000 biler i flåten har inngått ny avtale på verkstedtjenester med Mesta Verksted AS.

- Våre kunder etterspør i større grad et alternativ til merkeverkstedene for tyngre kjøretøy. Avtalen sikrer at våre kunder får kort responstid, høyt servicenivå og konkurransedyktige betingelser, sier innkjøpssjef Hans Jørgen Runde i LeasePlan.

- Ved utførelse av service hos oss, er kunden sikret mobilitetsgaranti på lik linje med det som tilbys hos merkeforhandler. Alle normale garantier fra produsent vil opprettholdes, og vi benytter kun servicedeler iht. vår avtale med Bosch Car Service, sier teknisk sjef Hans Olav Løen i Mesta Verksted AS.

LeasePlan har mer enn 38 000 biler i flåten hvorav ca 2 500 kjøretøy har totalvekt over 3500 kg. LeasePlan kjøper årlig service og vedlikehold for over 400 mill.NOK.

LeasePlan sine kunder har biler spredt over hele landet og er derfor avhengig av å få tilgang til leverandører med god geografisk spredning.

Mesta Verksted er et datterselskap i Yours-konsernet som består av Mesta Verksted AS, Motorsalg AS og Øverum Slitedeler AS. Verkstedkjeden består av 15 verksteder i Norge med en kombinasjon av kjøretøyverksteder og mobile serviceenheter med hovedvekt på det profesjonelle markedet. Verkstedkjeden har ca. 140 ansatte. Eierskapet er fordelt mellom Tertnes Holding Industri AS og Mesta AS.

Verkstedene er tilsluttet Bosch Car Service.