Nyutdannet Sivilingeniør til avdeling Bru og konstruksjon

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI AS
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist01.12.2013

COWI er blant Nord-Europas ledende rådgivere innen samferdsel. Via tett samarbeid på tvers av egne fagdisipliner og geografisk tilhørighet, finner vi fram til trygge, effektive og samfunnsøkonomiske løsninger. Våre oppdragsgivere og andre samarbeidspartnere er viktige medspillere underveis. Flyplassutbygging, bruer, tunnel- og marine konstruksjoner, jernbane, veg, bybane og trikk, trafikk, areal- og landskapsplanlegging, er våre største fagområder innen divisjon samferdsel.

COWI er markedsledende innen bruprosjektering. Internasjonalt er vi engasjert i noen av verdens største bruprosjekter og i Norge prosjekterer vi nå mange vei- og jernbanebruer inkludert en av Norges lengste hengebruer. Vi skal styrke vår markedsposisjon ytterligere i Norge og oppretter nå stillinger for nyutdannede.   


Beskrivelse av ansvarsområde og arbeidsoppgaver
Som prosjektingeniør vil du i hovedsak jobbe med prosjektering av bru- og samferdselskonstruksjoner, analyser og beregninger samt utarbeide tegninger i Novapoint/AutoCad. Du jobber tett sammen med en senior eller prosjektgruppa og etter vært får du ansvar for små enfaglige oppdrag. Du vil også delta på befaringer og kundemøter.  Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider i samarbeid med i din leder.

 

Vi er ute etter deg med følgende kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør innen byggeteknikk/konstruksjonsfag eller bygningsfysikk
  • Gode ferdigheter innen statikk, betong,-og/eller stålkonstruksjoner
  • Gode akademiske resultater
  • Ansvarsbevisst og initiativrik
  • Trives med å jobbe selvstendig og i tverrfaglige team
  • Evner å planlegge, prioritere og jobbe strukturert
  • Evner å tilegne deg ny kunnskap raskt

 

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

Arbeidssted
COWI er tilstede i mange byer i Norge. Du har mulighet for ansettelse i Tromsø, Narvik, Trondheim, Kristiansund, Bergen, Kristiansand, Fredrikstad, Oslo eller Lillehammer. Vi tilbyr også deltagelse i våre internasjonale oppdrag.

 

Vis flere stillinger: