Daglig leder i Teknikk AS

Teknikk AS er leverandør av forskalingssystemer samt salg av forbruksmateriell til betongarbeider. Teknikk AS har 50 ansatte og hovedkontor på Vøyenenga i Bærum. Selskapet er representert i Bergen, Trondheim og Tromsø og samarbeider med søstervirksomheten MAXBO
Proff . Teknikk AS har røtter tilbake
til 1962 og er i dag et heleiet selskap av Løvenskiold Vækerø. Se gjerne www.teknikk.no og www.lovenskiold.no for mer informasjon.

FirmaTeknikk AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi søker en samlende og involverende leder med solid erfaring fra byggenæringen, anleggsvirksomhet eller annet teknologisk miljø. Den rette kandidaten har høyere teknisk utdannelse og erfaring med resultatansvar for en bedrift eller en større forretningsenhet.

Kandidaten kan dokumentere gode resultater og lederegenskaper. Solid realkompetanse kan i visse tilfeller kompensere for utdannelse.
Som daglig leder for Teknikk AS vil du blant annet jobbe med effektivisering av drift og videreutvikling av våre dyktige medarbeidere.

Du har god kommersiell og økonomisk forståelse og det er en fordel om du har jobbet med utvikling av produkt og tjenestetilbud.

Du fremstår som en tydelig ambassadør for vårt selskap, har solid forhandlingskompetanse og trives med å bygge relasjoner med våre kunder samt våre nasjonale og internasjonale leverandører.

Du behersker engelsk godt, og det er en fordel om du snakker tysk. For å lykkes hos oss må du være strategisk orientert, med solid operativ kompetanse.

Som person er du trygg, fremoverlent og dyktig til å kommunisere med mennesker på alle nivåer.
Vi kan tilby en spennende stilling i et konsern med lange, stolte tradisjoner og kjente merkevarer!

For informasjon, kontakt gjerne vår rekrutteringspartner i Incontro AS ved Christine Hagenlund, 993 93 534 eller Anne Herlofson 971 11 195. Se også finn.no  www.teknikk.no eller www.lovenskiold.no. Søknad og CV registreres via www.incontro.no og «stillinger».

Vis flere stillinger: