Innsatsprisen til Eldegard og Kristiansen

Jan Eldegard i byggutengrenser og AF gruppens Bernt Kristiansen ble tildelt Innsatsprisen under Norsk Betongdag i Trondheim.

- Som en særdeles engasjert prosjektleder og ildsjel i byggutengrenser, har Jan Eldegard frontet betongbransjens interesser på en utmerket måte, ikke minst når det gjelder miljøaspektet for betong. Eldegard er innovativ av natur og det har betongbransjen nytt godt av i mange år, sa Kjersti K. Dunham, da hun delte ut prisen på vegne av Norsk Betongforening.

Jan Eldegard er utdannet siv. ing. fra NTH og leverte hovedoppgave i betongteknologi i 1983. Han har hatt ulike stillinger i Scancem, Norcem og Heidelberg Cement, men i dag er han prosjektleder for byggutengrenser (80 prosent stilling). I tillegg er han fortsatt ansatt i Heidelberg Cement (20 prosent stilling).

Også AF Gruppens Bernt Kristiansen ble hedret med Norsk Betongforenings Innsatspris under Norsk Betongdag.

- Bernt Kristiansen har i alle år hatt faglig engasjement innen betongfaget, og sier aldri nei når han blir spurt om å bidra med ulike aktiviteter i Betongforeningen. Kristiansen har også bidratt til at AF Gruppen har fått et betydelig kompetanseløft innen betongteknologi og utførelse, sa Kjersti K. Dunham.

Bernt Krisansen har tidligere jobbet som betongteknolog i Rescon (senere Mapei) og var også daglig leder i MBT Norge, som senere ble en del av BASF. Kristiansen startet som betongteknolog i Ragnar Evensen i 1998. Den stillingen har han beholdt også etter at selskapet ble en del av AF gruppen.