Oslo Liftutleie satser på anleggsmaskiner

Oslo Liftutleie AS utvider virksomheten og satser på utleie av anleggsmaskiner og elektroverktøy fra tyske Wacker Neuson.

– Samarbeidsavtalen med Wacker Neuson AS, som vi nå har inngått gjør oss til en komplett leverandør av arbeidsverktøy, utstyr og maskiner når det gjelder utvendig byggeaktivitet, sier Lars Ole Johansen, adm. dir. i Oslo Liftutleie AS.

– Nå kan vi tilby våre kunder alt som behøves på en utvendig anleggsplass, fra du kommer til du går - enten du skal grave, skjære, kutte, brøyte, stampe, rive, fylle, pigge, pumpe, eller tine opp moder jord – eller utføre arbeide i høyden, legger han til.

I tillegg til større anleggsmaskiner som hjullastere, gravemaskiner og dumpere, vil Oslo Liftutleie AS nå tilby et stort utvalg av lettere maskiner som betongglattere, generatorer, pumper, kappemaskiner, teletinere og vibrasjonsplater fra Wacker Neuson AS. Fra starten i 1993 og frem til nå, har Oslo Liftutleie AS konsentrert virksomheten rundt utleie av lifter og mannskapsbrakker. Nå økes produktsortimentet betydelig.

Oslo Liftutleie AS har i en lengre periode vurdert å utvide utleiesortimentet, men fant ikke en leverandør som matchet bedriftens forretningside, organisasjon og dynamikk – før de fikk kontakt med Wacker Neuson AS.

– Det var gjensidig tillitt, respekt og kjempegod kjemi fra første øyeblikk,” sier David Lindberg, daglig leder i Oslo Liftutleie AS, og Jan Gunnar Halstvedt, produktsjef anleggsmaskiner i Wacker Neuson AS.
Firmaet Wacker ble etablert i Norge i 1986. Firmaene Wacker og Neuson slo seg sammen i 2007 og ble da til Wacker Neuson AS – med 4 000 ansatte på verdensbasis. I Norge har Wacker Neuson AS 11 ansatte og omsetter for rundt 90 millioner kroner årlig.

– Wacker Neuson er alene om å kunne tilby en rekke produkter i det norske markedet, blant annet en tiltbar gravemaskinhytte som kan stilles i vater selv om underlaget er aldri så ulent, forklarer Halstvedt.

– Vi har også hjulgravere som du kan kjøre i opptil 40 km/t, dersom du har det travelt med å komme deg til eller fra arbeidsplassen. Og vi har børsteløse piggmaskiner. Dette er produkter og produktfordeler som nå vil bli tilgjengelige gjennom Oslo Liftutleie AS.