AF Eiendom søker Markedskonsulent bolig

AF Eiendom har ansvaret for AFs utvikling av boliger og næringsbygg i egenregi. Egenregiprosjektene finner hovedsaklig sted i AFs kjernemarkeder i Østlandsområdet. Boligene søkes tilpasset kundene og markedsforholdene i de enkelte markedene. Eiendomsvirksomheten utvikler mange av prosjektene i samarbeid med større, seriøse aktører og har strenge krav til kvalitet. I tillegg har Eiendom fordelen av å ha tilgjengeligheten og kompetansen til egne produksjonsressurser i ryggen i et presset byggmarked.


FirmaAF Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfrist10.11.2013

AF Eiendom har store ambisjoner for sin virksomhet innen bolig- og næringseiendom og ønsker å styrke forretningsenheten med en selvstendig og erfaren markedskonsulent innenfor boligutvikling, salg og markedsføring.

 

Vi søker deg som har solid erfaring innen markeds- og salgsarbeid av boligprosjekt, gjerne innenfor en byggherre- eller entreprenørvirksomhet. Vi ønsker også at du har høyere relevant utdanning.

 

Du vil være sentral i utarbeidelsen av markedsanalyser og salgsmateriell på våre boligprosjekter. I samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere får du ansvaret for utarbeidelse av salgsprospekt , hjemmesider og markedsplaner og aktiv deltakelse når priser skal besluttes.

 

Du vil få en spennende, utfordrende og sentral rolle i enheten. Vi har et godt arbeidsmiljø med konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

 

Kontaktpersoner:

Rune Kjelstad, Avd. dir
mob: +47 951 20 202

Sif Løvdal, Rekrutteringsans
mob: +47 45786585


Søk stilling på:

http://www.afgruppen.no/Jobb-i-AF/Ledige-stillinger/

Vis flere stillinger: