Automasjonsingeniør - Konstruktør/Ingeniør

Norwegian Hard Rock Drilling AS - NORHARD - utvikler, produserer og driver utstyr for fullprofilboring av lange retningsstyrte tunneler. En helt ny teknologiplattform basert på elektrisk drevet utstyr og kontinuerlig posisjonskontroll, gjør det mulig å bore retningsstyrt over lange strekninger med stor presisjon.
Norhard er etablert med verksted og kontorlokaler på Tonstad i Sirdal kommune, og har også et avdelingskontor på Forus i Stavanger.

Norhard har en etablert virksomhet for utvikling, utstyrsproduksjon og leveranse av energi- og miljøeffektive boreløsninger for vannkraft, kabler og annen landbasert infrastruktur over hele landet. Videreutvikling for anvendelse innenfor geovarmeområdet pågår og det planlegges for aktiviteter innenfor olje og gass området.

 

FirmaNorwegian Hard Rock Drilling AS - NORHARD
Fylke
Søknadsfristsnarest

AUTOMASJONSINGENIØR

Vårt boreutstyr har omfattende hydrauliske og elektroniske systemer for drift, styring og overvåking. Vi søker en godt kvalifisert ingeniør/tekniker for arbeid med programmering, videreutvikling, design og service på systemene.

KONSTRUKTØR/INGENIØR

Teknisk utvikling av boreutstyr er Norhard sitt kjerneområde og ifm gjennomføring av oppdrag oppstår det gjerne behov for spesialtilpassede løsninger.

Vi søker en ny medarbeider, ingeniør/siv.ing,  som kan sette seg inn i og delta aktivt i videreutvikling av teknologi samt oppfølging av utstyr i drift

 

Liker du utfordringer og ønsker å være med på å realisere nye, spennende løsninger - send inn din CV eller ta kontakt for informasjon om planer og muligheter

Kontakt: Daglig leder - Askjell Tonstad - telefon 91 18 64 37.

Søknad med CV sendes: post@norhard.no

Postboks 164, 4441 Tonstad • post@norhard.no • 38378020