Forretningsutvikler Konsern

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 9,8 mrd. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tuneller og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger. Vi leverer en rekke tjenester innen offshore.

Våre 2700 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen har en felles avdeling for forretningsutvikling som opererer på tvers av de seks virksomhetsområdene. Teamet, som for tiden består av tre personer, har en sentral rolle i oppkjøps- og utviklingsprosjekter og arbeider tett med konsernledelsen. Avdelingen ledes av Direktør Forretningsutvikling.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Bidra i og lede utviklingsprosjekter i konsernet. Forretningsutvikling har ansvar for å koordinere utviklingsprosjektene i AF Konsernet og deltar i en rekke av disse, både som prosjektledere, deltagere og fasilitatorer
  • Bidra i og lede utviklingsprosjekter i forretningsenhetene, primært knyttet til strategiprosesser og utvikling av forretningsplaner 
  • Gjennomføre oppkjøpsanalyser, vurdere av oppkjøpskandidater og delta i forhandlinger

 

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning
  • 2-4 års erfaring, gjerne med konsulentbakgrunn
  • Liker å jobbe i team og yter ekstra ved behov
  • Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Forretningsorientert, initiativrik, strukturert og selvgående

 

For å trives i vårt miljø, er du resultatorientert og kundefokusert. Du trives med ansvar og stor påvirkningskraft. Vi tilbyr et ekspansivt arbeidsmiljø, gode karrieremuligheter, konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser, bonus og mulighet for medeierskap i AF Gruppen.

 

Kontaktpersoner:Bjørn Brubakk
mob: +47 41431883


Sif Løvdal, rekrutteringsans.
mob: +47 45786585

 

Søk stilling på http://www.afgruppen.no/Jobb-i-AF/Ledige-stillinger/

Vis flere stillinger: