Erfarne oppdragsledere, elektroavdelingen på Lysaker

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeOslo
StedLysaker
Søknadsfrist21.11.2013

Elektro-avdelingen i divisjonen Tekniske installasjoner, som omfatter både VVS- og elektrofagene, har til sammen 260 medarbeidere på landsbasis. Elektro på Lysaker teller i dag 24 medarbeidere og vi har et meget godt arbeidsmiljø.

 

Arbeidsområder
Bidra med erfaring og faglig tyngde til å videreutvikle vårt fagmiljø, oppdragsledelse av både store og små oppdrag, rådgivning, prosjektering, byggeplassoppfølging, samt vurdering, beregninger og beskrivelser. Vi har mange spennende prosjekter, spennende oppdragsgivere og god ordretilgang. Som ansatt i Sweco får du store muligheter for personlig og faglig utvikling, og muligheter for utvidet ansvar og myndighet.  Vi har et meget godt arbeidsmiljø og gode ferie- og personalordninger.

 

Muligheter
Du vil komme til en avdeling med dyktige og engasjerte medarbeidere med høy kompetanse. Vi søker deg som har over 5 – 10 års relevant erfaring og praksis, og som har lyst til å utvikle deg videre innenfor dine interessefelt og denne stillingens fagområder. Du vil få mange varierte og spennende prosjekter på tvers av fagområdene, og bli en del av et stort faglig nettverk i Sweco-konsernet. Som rådgiver får du gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger.

 

Din bakgrunn

  • Du er en lagspiller og har gode kommunikasjonsevner.
  • Du har utdanning som ingeniør/sivilingeniør eller tilsvarende med erfaring fra elkraft- og svakstrømsinstallasjoner.
  • Du må være kunde- og løsningsorientert og ha allsidig prosjekteringserfaring.
  • Du er fremtidsrettet og nytenkende med positive holdninger.
  • En bred kontaktflate mot offentlige og private oppdragsgivere er en fordel.
  • Vi ønsker at du har gode samarbeidsevner, er selvstendig, ryddig og resultatorientert. 

 

Er du utadvent, med godt humør og en serviceinnstilt holdning vil du trives godt hos oss!

 

Kontaktpersoner

Arve Stenrud

Avdelingsleder

98211330

 

Søk stilling via følgende side:

http://www.sweco.no/no/Norway/Karrieresider/Ledige-stillinger/?rmpage=job&rmjob=6575&rmlang=NO

Vis flere stillinger: