Camilla Hareide vant hus til 2,1 millioner (Se video og bildekarusell)

Camilla Hareide (30) fra Ålesund ble den heldige vinneren av et Mesterhus til 2,1 millioner kroner.

Hun var en av fem personer som har funnet en gullbillett i en av Liberos bleiepakker som er solgt på KIWI de siste ukene. Disse fem finalistene var alle til stede på Mesterhus sin stand på Bygg Reis Deg fredag da den spennende trekningen ble gjennomført.

Trekningen ble foretatt ved at fem nøkler ble lagt in en bolle, og hver av finalistene fikk trekke sin nøkkel. Vinneren ble den som hadde nøkkelen som passet til en dør på standen.

Spenningen var til å ta og føle på da de fem finalistene etter tur prøvde ut sin nøkkel. Deltakerne var selvsagt ekstremt spente på podiet, spesielt ettersom de har hatt god tid til å tenke gjennom hva som skulle skje denne fredagen. Det er ikke ofte man har 20 prosent sjansje til å vinne 2,1 millioner kroner.

Camilla Hareide var naturligvis veldig glad og lettet over at det var hennes nøkkel som passet.

- Det var veldig spennende. Jeg har egentlig vært ganske rolig frem til jeg kom til messen, men de siste minuttene var jeg veldig spent. Nå blir det å lete etter en tomt, sier en overlykkelig Hareide. Småbarnsfamilien på fire bor i en tomannsbolig i Ålesund. De satser nå på å finne drømmetomten i samme område.

Konkurransen pågikk fra 19. august til 12.oktober. I en rekke bleiepakker i KIWI-butikker over hele landet var det gjemt premier, og altså ti gullodd med billetter til finalen i konkurransen om huset. Fem av disse ble funnet.

- Et nytt hus kan snu livet opp ned. Derfor synes vi det er veldig morsomt å være en del av denne konkurransen. Det er ekstra hyggelig at vi kan gi et hus til de som ofte trenger det mest - nemlig småbarnsfamilien, sier markedssjef i Mesterhus, Monica Blom Thorsen

I utgangspunktet kan vinnerfamilien velge mellom tre husmodeller fra Mesterhus, men det er også mulig å legge noen ekstra kroner i potten om man ønsker et enda mer påkostet hus.

Konkurransen var et samarbeid mellom Mesterhus, KIWI og Libero.