Betongprofil på 1-2-3

Med hurtigstørknende betongpuss og ny UV-teknologi kan hele rommet få betongprofil på noen timer.

Duri Fagprofils stand på Bygg Reis Deg er, som seg hør og bør, sterkt preget av nyheten UVElite, hvor velprøvd UV-herding kommer i en ny og effektiv form. Både linoleumsgulv, møbler, trapper og fliser er behandlet med Fagprofils tynnpuss i betong, og herdet med UVElite.

– Hvis det er snakk om overflater som kun trenger vask før behandlingen, som linoleumsgulv, vil det kun ta rundt fire og en halv time fra man begynner å vaske, legge på betongpuss og herde overflaten til gulvet er helt klart. Er det, for eksempel, snakk om en butikk, kan man da flytte alle varene over på én side av butikken, og rehabilitere gulvet på den andre. Innen man er ferdig på den siden, er det allerede ferdig rehabilitert gulvplass hvor varene kan flyttes, slik at hele butikken kan få nytt gulv uten noe flyttearbeid, sier daglig leder Dan Urban Styffe.

Ifølge Styffe vil bedriftseiere som ønsker en overhaling av lokalene, med enkle grep og få omkostninger, få en helt ny profil. Forskjellige typer overflater kan behandles med forskjellige verktøy for UV-herding, og alt fra store gulvflater til hjørner og møbler kan behandles med den samme teknikken.

I tillegg til betongprofilen kunne Duri Fagprofil også vise fram flere typer gulv under messen, med avlastningsgulvet som kanskje den heteste nyheten.

– Dette gulvet avlaster personen som står på det, og er perfekt på arbeidsplasser hvor de ansatte må stå mye. Samtidig kan man uten problemer dra varer over avlastningsgulvet som om det var et helt vanlig gulv, sier Styffe.