Positivt fra Enova

Administrerende direktør Nils Kristian Nakstad i Enova ga veldig positive signaler da han innledet på konferansen Energitimen på Bygg Reis Deg. Han bebudet at Enova vil bruke enda mer penger mot byggenæringen og på eksisterende bygg og boliger. Dette vil føre til at langt flere kan få støtte til energitiltak.

Dette gleder oss veldig. Vi har jobbet i mange år for at også vanlige mennesker som eier en bolig, kan få støtte. Det skjer mye rehabilitering i boligmarkedet, og kan man få økt støtte fra Enova (og etter hvert også ROT-fradrag), er vi overbevist om at langt flere vil rehabilitere eiendommene sine – og da vil det skje på rett måte. Alt vil være hvit og ikke svart som det ofte er nå. Miljø- og energigevinsten vil være garantert.

Ellers vil vi oppmode alle om å oppsøke konferansene som arrangeres under Bygg reis Deg. Det er mange og viktige tema som blir tatt opp, og her er det mye å lære. Vi minner om at alle foredragene i storsalen, blir overført ”live” på Bygg-TV her på bygg.no.

Bygg Reis Deg er tidenes største messe er åpen til og med søndag. Har du enda ikke besøkt Lillestrøm og messa – så ta en tur.