- Byggevareshopping på nett er fremtiden

Maxbo bruker Bygg Reis Deg til å vise frem hvordan man enkelt kan shoppe byggevarer på nett.

Tidligere i år kom Maxbo med nye nettsider med egen butikk hvor man enkelt og oversiktlig kan handle byggevarer på nett. På Maxbo sin stand blir nettidene vist frem og de beøkende kan registrere seg som nyhetsmottaker og være med i trekningen av gavekort på 30.000, 20.000 og 10.000 kroner.

- Under kampanjen tilbyr vi også gratis hjemkjørte varer. Man kan bestille minst ett produkt fra kampanjeavisen og eventuelt fylle på med andre produkter fra butikken og få det gratis hjemkjørt, opplyser Eddy Grua, varehussjef ved Maxbo Nittedal.

Ifølge Grua har nettbutikken blitt populær blant både proffer og privatkunder. Nettbutikken inneholder alt som er av byggevarer med veiledende priser. Du finner også det som trengs av teknisk informasjon om de ulike byggevarene.

- Byggevareshopping på nett er fremtiden. Det tar selvsagt tid å få kundene til å begynne å handle store byggevarer på nett, men vi ser en stadig økning i antallet nettkunder, sier Grua.

Maxbo er så langt veldig godt fornøyd med besøket de har hatt på Bygg Reis Deg standen. I tillegg til fokus på nettbutikken, deler Maxbo ut kampanjeavis og den populære boka «Klart du kan». Maxbo tilbyr også gratis kaffe og boller og en liten «pust i bakken» avdeling for de besøkende.

- Kaffe og boller er en vinner. Det er kø nesten hele tiden, sier Grua og smiler.