Weber og skijentene går på

Weber holder seg i sporet, og skrev under kontrakt for å fortsette å sponse Norges kvinnelandslag i langrenn. Skiesset Astrid Uhrenholdt Jacobsen kastet glans over signeringen, og bygde sin første vegg.

Torsdag, på Webers Bygg Reis Deg-stand, signerte langrennssjef Åge Skinstad og administrerende direktør i Weber Norge, Kristin Røed Eriksen, kontrakten for to år samt opsjon for ytterligere to nye år med samarbeid mellom noen av landets fremste idrettsutøvere og en av landets største byggevareprodusenter.

– Dette betyr at vi kan fortsette et samarbeid som vi snart har hatt i 10 år, og det har vært ti kjempespennende år, sier Eriksen.

Weber Norge-direktøren er veldig fornøyd med å gå sammen med langrennsjentene.

– Både vinnerkulturen som jentene representerer, og de gode verdiene knyttet til fysisk aktivitet som dette samarbeidet skaper internt i Weber, er vei veldig fornøyde med, sier hun.

Stolt partner

Langrennssjef Åge Skinstad skryter også av Weber som sponsor for skijentene.

– Laget er med på å bygge stolthet innad i Weber, men vi er også stolte av å ha en sponsor som er med oss på så langt sikt. Weber er en veldig riktig samarbeidspartner for oss, sier Skinstad.

Mesteren

Landslagsløper og sprintverdensmester fra 2007, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, sprintet inn på Webers stand etter kontraktsigneringen, og fikk testet hvor lett Lecas lettvegg er å sette opp. På noen minutter var skiløperen i mål med sin aller første vegg.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få til noe slikt. Vi må nok gi produktet æren for at det gikk, smiler Jacobsen.

Sprinteren er vant til at det går fort i sporet, men at det skulle så raskt å mure fem kvadratmeter med vegg, hadde hun ikke trodd.

– Det gikk veldig fort. Jeg er utålmodig, noe som både er min dårligste og beste egenskap som idrettsutøver, så det er perfekt for meg. Kanskje jeg skal bygge en garasje. Jeg fikk litt troen av dette, sier hun.