NRL med messens beste stand

Norske Rørleggerbedrifters Landsforening (NRL) har den beste standen på Bygg Reis Deg 2013.

Juryen hadde hele 544 utstillere å velge blant når de skulle kåre Bygg Reis Degs beste stand. Det var derfor ikke noe enkelt valg å lande ned på en kandidat, men det var en enstemmig jury som valgte NRLs stand som messens aller beste.

I tillegg til NRL fikk også RBI interiør og HTH Køkkener hederlig omtale for sine stands, samt at Gausdal Landhandleri og Holte fikk skryt for sine utstillinger, og ikke minst hvordan de besøkende blir tatt imot av standbetjeningen.

- Dette setter vi veldig stor pris på. Vi har jobbet mye med dette konseptet, uttalte Ole Larmerud etter utdelingen. Han takket blant annet også Tor Backe og opplæringskontorene for deres bidrag rundt utstillingen.

I juryens begrunnelse heter det blant annet:
" På en stor stand kan være en utfordring når man ikke har mye penger å bruke på utstilling. På denne standen har utstilleren benyttet gulvet for å binde det hele sammen på en fin og luftig måte. Faget eller produktet ble tydelig profilert ved informative røroppsett. Det er interessant å se hvordan rørene går i huset. Det er positivt å synliggjøre faget med å se utøvere i aksjon. De historiske innslagene var både blikkfang og god «edjutainment». Det er også positivt at norgesmesterskapet var lagt hit. Stor pluss for at det var lyst og luftig. Det er lett å orientere seg og det ene budskapet slo ikke det andre ihjel".

I Juryen satt: Bjørg Owren (IFI), Randi Olsen (kommunikasjonsrådgiver) og Pål Engeseth (Byggfakta).