Vellykket år for Reinertsen i Bergen

Reinertsen hadde et vellykket første år for den landbaserte virksomheten i Bergen.

Intensivt markedsarbeid i Bergensregionen har gitt resultater. I 2012 utvidet Reinertsen AS sin virksomhet med rådgivende ingeniør- og arkitekttjenester. Etter knapt ett år er flere avtaler signert, med samlet verdi på over 10 millioner kr.

Kontoret i Bergen dekker fylkene Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland, og de tilbyr ingeniørfaglig rådgivning, arkitekt- og plantjenester. På sikt vurderer konsernet også å etablere entreprisevirksomhet og levere entrepriser. Reinertsen har en lang historie i Bergen som leverandør til olje/gass-markedet, og har i dag 370 ansatte på Sandsli.

Siden november 2012 har Reinertsen fått flere prosjekter for bl.a. Avinor, Statens vegvesen, Bergen kommune og IVAR IKS i Stavanger.

- Vi er stolte når vi vinner oppdrag basert på Reinertsens solide fagkompetanse, sier Helge Berset, regionsjef for Bergen/Vestlandet.

– Som eksempel vil vi gjerne trekke fram oppdraget vi har fått for Avinor med uavhengig kontroll av prosjekteringen for den nye terminalen T3, ved Bergen lufthavn Flesland. I konkurransen med alle de store aktørene vant vi med best score på kompetanse og oppgaveforståelse.

På Voss har Reinertsen AS fått i oppdrag fra Statens vegvesen region Vest å tilrettelegge sentrum for ny situasjon etter at E16 legges i tunnel utenfor sentrum. Gjennomgående tungtrafikk skal bort, og myke trafikanter får bedre kår. Sentrum skal bli mer tiltalende, og få estetisk utforming lik den allerede innbydende Vangsgata.