Avdelingsleder Gr. L

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning AS for kunde
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfristsnarest

Vi rekrutterer for et spennende, etablert selskap i sterk vekst. Til avdelingen Buskerud/Asker og Bærum er det behov for en ny avdelingsleder. Avdelingen jobber innen service og prosjekt.

Selskapet har høye ambisjoner og vil øke i omsetning, størrelse og inntjening. Selskapet er bygd opp i regioner, med regionsledere. Avdelingen tilhører sør, sammen med Vestfold.

 

Daglig ledelse med personalansvar, kundebehandling, faglig ansvar, tilrettelegging og godt lederskap er nøkkelord.

 

Prosjektenes økonomi og kundens tilfredshet er satt i høysete. Det betyr at du innehar god teknisk og økonomisk kunnskap, kombinert med gode kommunikasjonsevner. Du kjenner bransjen og har erfaring, helst installatør brev.

 

Du ønsker å være en god personal leder. Gjennom ditt arbeid og væremåte skaper du et godt fungerende team rundt deg.

 

Søk stilling via link på følgende side:

http://www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=132573&jaid=3927

 

Kontaktperson (er)

Vis flere stillinger: