Ny prosjektdirektør i Sykehuset Innlandet

Sykehuset Innlandet har tilbudt Roger Jenssen stillingen som prosjektdirektør. Han vil lede det videre arbeidet mot framtidens sykehus i Innlandet.

Det skriver Helse sør-øst i en pressemelding onsdag.

Roger Jenssen (44) er i dag direktør i Forsvarsbygg Utvikling. Han er utdannet jurist og har bred ledererfaring fra store utviklingsprosjekter i Forsvaret.

Etter tre høringsrunder vil Sykehuset Innlandet i år ferdigstille sin utviklingsplan.

Her skriver helseforetaket hvordan de vil skape trygge og gode tjenester for framtidens pasienter. Utsiktene til et nytt sykehus ved Mjøsbrua er sentrale i dette arbeidet.

Foretaksledelsen har så langt håndtert utviklingsprosjektet ved siden av andre oppgaver. I det videre arbeidet vil den nye prosjektdirektøren få en viktig rolle, i samspill med medisinske fagmiljøer og samfunnet. Dette strategiarbeidet vil gi viktige innspill til den nye regjeringens arbeid for en nasjonal sykehusplan.

- Vi står foran store og viktige oppgaver på veien mot framtidens sykehus, og jeg er glad for å kunne tilby denne stillingen til en meget kompetent leder, sier administrerende direktør Morten Lang-Ree i Sykehuset Innlandet.

Det ventes at Jenssen vil tiltre stillingen på nyåret, heter det i meldingen.