Ingeniør innen bygg/ infrastruktur / VA

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2500 medarbeidere og en omsetning på cirka 3,5 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen Divisjon Engineering Arkitekt Land
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist01.12.2013

Divisjon Engineering Arkitekt Land er en sentral del av REINERTSENs landbaserte virksomhet. Her jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden fra idéfase, skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt, entrepriser og forvaltning, til drift, vedlikehold og riving. Vårt konsern består av over 2500 ansatte i Norge, Sverige, Russland og Polen.

 

Nytt kontor i Bergen:

REINERTSENSs landbaserte virksomhet på Vestlandet ble etablert i 2012 og er allerede involvert i flere prosjekter som for eksempel på Midtfjellet Vindpark på Stord. Vi har rammeavtale med Statens Vegvesen og satser nå på samferdsel og infrastruktur på Vestlandet. I denne forbindelse skal vi nå bygge opp et slagkraftig team som skal utvikle vår strategiske satsing i Bergen.

REINERTSENs landbaserte virksomhet i Bergen samarbeider med REINERTSENs 300 øvrige ansatte innenfor olje og gass i flotte lokaler på Sandsli. Vår landvirksomhet i Bergen vil også samarbeide tett med våre prosjekterende ingeniører og arkitekter i både Trondheim, Oslo og Sverige.

Vi tar del i mange utfordrende prosjekter. Noen er egenutviklede, mens andre gjøres i samarbeid med andre divisjoner i konsernet. En betydelig del av virksomheten omfatter prosjektutvikling, totalentrepriser og flerfaglige hovedentrepriser. Våre ingeniører og arkitekter utfører også rene planleggings- og prosjekteringsoppdrag.

 

Bli en del av vårt team:

Vi skal bygge opp et slagkraftig team i Bergen og søker både kompetente sivilingeniører, ingeniører og dyktige ledere til vårt nye kontor. Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater med faglig kompetanse og erfarig innenfor prosjektering av bygg, veg/jernbane/samferdsel/infrastruktur og/eller VA.

Til ledergruppen søker vi erfarene ingeniører som er utadvendte og som har interesse for strategi og markedsarbeid. Alle våre medarbeidere må være motivert for arbeid i større prosjekter. I vårt tverrfaglige kompetansemiljø er det en forutsetning at du er samarbeidsvillig og initiativrik. Den rette kandidaten behersker et skandinavisk språk skriftlig og muntlig.

 

Vi tilbyr den rette kandidaten:

  • Mulighet til å jobbe både faglig og strategisk i en spennende oppbyggingsfase.
  • Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging i en stor ingeniørbedrift.
  • Stor påvirkning og medvirkning i strategiske beslutningsprosesser.
  • Veletablert og solid konsern med gode støttefunksjoner og kvalitetssystem.
  • Utviklingsmuligheter i et stort konsern med mange markedsområder.
  • Kunnskapsintensivt og unikt fagmiljø.
  • Veldig godt arbeidsmiljø med positive medarbeidere.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i flotte kontorer.
  • Aktivt bedriftsidrettslag.
  • Kantineordning.
  • Svært god pensjons- og forsikringsordning.

 

 

Søk stilling:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/1065261/98759?channel=bygg_no&iso=no

 

Kontaktpersoner:Helge Berset
tlf: +47 922 77 390