Byggtjeneste og Optimera inngår avtale

Norsk Byggtjeneste AS har signert avtale med Optimera AS om bruk av Byggdok og ByggArchive.

Dette innebærer at all dokumentasjon til Optimeras proffkunder kan hentes fra NOBB og distribueres gjennom Byggtjenestes løsninger.

ByggDok er en løsning for distribusjon av digital produktdokumentasjon til alle aktører i et byggeprosjekt. ByggArchive er et stoffkartotekverktøy integrert med ByggDok. Løsningen støttes også av en applikasjon for smarttelefoner som både kan tilføye varer og ta bilder av byggeprosjektet.

- Vi er meget tilfreds med avtalen, sier avd. sjef Jørgen Gilberg i Norsk Byggtjeneste AS. Han mener avtalen bidrar til at korrekt produktdokumentasjon når ut til enda flere aktører i bransjen.

- Avtalen gir kundene våre et konkurrerende alternativ til dokumentasjonsløsningen som Optimera tilbyr i dag. Noen kunder har dessuten allerede valgt Byggdok og ByggArchive. Vi ønsker at de skal kunne handle i våre byggevarehus og få levert dokumentasjonen inn i det systemet de selv foretrekker, sier Bent Haugen, leder kategorisupport i Optimera. Han legger til at Optimera nå starter det praktiske arbeidet med å integrere Optimera og Byggtjenestes løsninger.