Ny adm. direktør til IFI

Kristian Owren (36 år) overtar som administrerende direktør i IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør.

Om IFI

IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør ble etablert i 1957. Virksomheten har status som en non-profit medlemsorganisasjon og har arbeidet som ambassadør, inspirator og pådriver for igangsetting av nye store og små oppussings- og nybyggprosjekter i Norge.

Han overtar etter Bjørg Owren – som har ledet kontoret gjennom 18 år, men som nå ønsker seg andre oppgaver i organisasjonen.

Ifølge en pressemelding fra selskapet har Kristian Owren solide kunnskaper om og erfaring fra bransjen, han har stor tillit blant medarbeidere, i styret og i medlemsbedriftene.

Han har videre vært ansvarlig for arbeidet med å fornye og digitalisere virksomheten og er godt rustet for å lede IFI videre. Bjørg Owren nyter stor respekt for det arbeidet hun i en årrekke har gjort for og i IFI. Hun har i tillegg vært en svært synlig frontfigur for bransjen.

– Men når hun nå selv ønsker en forandring, er jeg veldig glad for det er nettopp Kristian Owren – som har arbeidet i IFI i 12 år – og de siste årene vært en del av ledelsen - som nå overtar som adm. direktør sier styreleder i IFI, Helge Vangen, i en kommentar.

Kristian Owren har bachelor innen PR fra BI/Norges Markedshøyskole og er blant annet styremedlem i IRIS – Fagrådet for overflatebehandling. Han overtar fra og med 1. oktober 2013.

– Kommunikasjon blir bare viktigere og viktigere. Oppblomstringen av nye medier og folks endrede vaner med å innhente informasjon selv, stiller nye krav til IFI. Vi ser det som en styrking av virksomheten at vi på denne måten kan jobbe fullfokusert med faglig og redaksjonelt arbeid. Vi styrker også evnen til å håndtere de kravene som de stadig hurtigere endringene i teknologi stiller til oss, sier Vangen i avsluttende kommentar.